click aici

Cu messengerul prin sat. Partea 22


radio micDe aceata data, nu voi posta nicio discutie, asa cum v-ati invatat pana acum. De aceasta data, vom discuta despre mica “defectiune” a celor de la Yahoo. Ieri, 6 noiembrie 2009, am sesizat ca dintr-o data nu mai pot schimba avatarul sau cel putin nu se schimba la mine, cei din lista mea, putand vedea noua poza. Problema nu se opreste aici. Bun, am schimbat avatarul sau cel putin asa vedeau ceilalti, dar acum schimba-ti avatarul la loc…PAUZA! Si de aici incepe balamucul. Pot spune ca m-am chinuit o zi intreaga, crezand ca problema este undeva la mine din sistem. Dar de unde…sa descopar, undeva pe la ora 23, ca este o defectiune a celor de la Yahoo si ca avatarele nu se mai actualizeaza. Cu alte cuvinte, pentru a schimba avatarul, trebuia sa dau sign out, sa intru in folderul Yahoo! si sa sterg niste fisiere, ca apoi sa reintru pe mess si sa schimb poza. Schimbata poza, clar nu trebuia sa ma manance undeva sa pun alta, pentru ca altfel as fi avut aceeasi problema. Cel mai stresant a fost cand, dupa ultimul install, nici macar avatarele celor din lista mea nu mai erau vizibile. Problema asta este putin ciudata, dat fiind ca nu toti au fost afectati sau poate ca nu toti au observat-o, dar cu siguranta nu eram singurul cu probleme. Si cu toate ca o buna amica imi spunea, “tu ai o problema grava…e doar un amarat de avatar”, este destul de enervant sa nu o poti face. Totusi, te gandesti ca este Yahoo…marele si puternicul Yahoo. Si eram la un pas sa imi reinstalez XP-ul, crezand ca e de la mine si ramanand fara alte optiuni!!! Si nu stiu daca au rezolvat mica defectiune, dar sincer sa fiu, imi este si teama sa incerc…iar ma apuca dracii!!!

Si hai sa mai mentionez cateva dintre erorile precedente si poate inca prezente:

1. Esti online , lumea te vede online dar nimeni nu vede ce scrii
2. Esti online , lumea te vede online dar tu nu vezi ce scriu ceilalti
3. Nu ti se vede statusul
4. Nu ti se schimba avatarul
5. Lumea vede ce scrii numai ca nu esti online
6. Intri pe messenger si toti sunt offline
7. Lumea nu intra si iese constant de pe messenger ci 20 deodata
8. Scrisul apare cu intarziere , si te pomenesti cu o nuvela in loc de ” salut”
9. Nu ai java instalat cum trebuie si la orice joc / audible etc iti iese de pe messenger
10. Iesi de pe messenger si lumea te suna sa iti spuna ca ai ramas online

Yahoo Messenger! Erori, erori si iar erori…

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Giuliano Stroe in cartea recordurilor

Giuliano Stroe, copilul de numai 5 ani stabilit in Italia cu parintii, intrat de curand in Cartea Recordurilor ca fiind

Miss Radio Come4me. Editia Nr. 1

Si iata ca am dat startul primului concurs din luna ce urmeaza, “Luna cadourilor“, si nu oricum, ci prin frumusete.

Fucking, Austria

Fucking este un orăşel în Austria Superioară în regiunea administrativă Schärding, a cărui istorie porneşte din anul 1070. Primarul oraşului


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar