Cele mai cunoscute vedete din România care joacă poker

imagine

Pokerul este un joc îndrăgit de multe vedete din țara noastră, care aleg astfel să se distreze ori să se destindă în timpul liber.

Așadar, iată care sunt cele mai cunoscute vedete care joacă poker:

  1. Otilia „Billionera” – Cântăreața se bucură de un succes important atât în țară, dar mai ales în Turcia, unde este una dintre cele mai apreciate artiste. Iar timpul liber îl petrece de multe ori jucând poker. A deprins această activitate din familie, fiind învățată de verișorii săi. Ulterior a început să joace alături de prieteni, ba chiar s-a destins și alaturi de colegii de la reality show-urile la care a luat parte. Otilia „Billionera” face adesea naveta între România și Turcia, mai ales că această țară a devenit a doua ei casă. La un moment dat, ea a devenit inclusiv prezentatoarea unei emisiuni televizate din Turcia.
  2. Flick Domnul Rimă – Fostul realizator de radio este unul dintre cei mai buni jucători de poker, ce ar putea concura oricând și la turnee profesioniste. Este foarte pasionat de texas holdem poker, iar fanii l-au putut vedea jucând la cel mai înalt nivel în emisiunea Road To Vegas organizată de 888poker și PokerFest. Deși a participat din postura de invitat special, Flick a reușit să câștige ediția în fața unor adversari mai bine cotați. Și cum Flick este cunoscut pentru rimele spontane pe care le face, el a celebrat cu mult umor victoria de la masa de poker: „Ieri mă plimbam cu Pegasul, mâine văd Las Vegasul”, a glumit Flick după acest succes.
  3. Claudia „Cream” – Nu doar că este pasionată de poker, dar a și locuit o bună perioadă de timp în Las Vegas, după ce a devenit mamă. De altfel, acesta a fost și locul în care a început să îndrăgească pokerul, pe care îl practică alături de prieteni. Cât privește perioada petrecută în Las Vegas, Claudia a mărturisit că obișnuia să se plimbe adesea prin cazinouri din cauza căldurii excesive. „Vegasul este însă un loc spectaculos. Dacă îți dorești distracție, acela este locul în care trebuie să fii”, a spus Claudia „Cream”.
  4. Giani Kiriță – Fotbaliștilor li se întâmplă adesea să prindă pasiunea pentru poker în lungile momente în care stau în cantonament. Iar acesta este și cazul fostului jucător de la Dinamo, Giani Kiriță, devenit între timp om de televiziune. El a dezvăluit că joacă poker de mai bine de 20 de ani. „Când am început să joc poker încă eram jucătorul lui Dinamo. Erau vremuri în care încă mai jucam cu 5 cărți”, a afirmat Giani Kiriță. El este campion cu Dinamo și în Turcia, dar după retragere a început o carieră în televiziune. A câștigat foarte mulți fani după prestația din show-ul Exatlon.
  5. Doinița Oancea – Actrița cunoscută din seriale precum Sacrificiul, Fructul oprit, Când mama nu e acasă și O grămadă de caramele a învățat să joace poker de la un prieten de familie. Își amintește că era tot timpul fascinată de faptul că acesta era dealer într-un cazinou, până într-un moment în care i-a cerut să o învețe să joace poker și blackjack. În prezent, Doinița Oancea joacă poker alături de prieteni.
  6. Diana BelbițăSingura luptătoare din România ce participă în UFC a învățat poker de la prieteni. Joacă doar de distracție și își amintește că la început se dădeau chiar și porunci. Luptătoarea a părăsit însă România în 2019 pentru a putea concura în UFC, dar revine cu drag de fiecare dată. În luptele disputate în UFC, Diana Belbita are o victorie și două înfrângeri.
  7. Irina Baianț – Pokerul este un joc îndrăgit de oameni de toate felurile, astfel că nu este deloc de mirare că și soprana Irina Baianț este o mare fană. Ea a învățat să joace poker de la tatăl său, care i-a explicat care sunt regulile și i-a oferit câteva sfaturi pentru a reuși să aibă succes. „A fost o bucurie că am putut să învăț poker de la tatăl meu. Pentru mine este un joc mai mult de strategie decât de noroc”, a spus Irina Baianț. Ea este o soprană foarte apreciată din țara noastră, iar mulți români au putut să o vadă la ceremonia de pe Arena Națională din 2019, în care s-a celebrat succesul Simonei Halep de la Wimbledon 2019.
  8. Mihai Morar – Și cunoscutul prezentator TV și realizator de radio a participat în urmă cu aproximativ un an la emisiunea Road to Vegas, în care s-a arătat fascinat de jocul de poker. „În poker e foarte multă matematică, dar trebuie să fii și curajos și visător. Am fost de mai multe ori în Las Vegas, tocmai pentru că prima dată nu am înțeles nimic. Acolo însă nu am jucat, am pierdut maxim 10 dolari. Conceptul emisiunii mi s-a părut foarte tare, iar destinul nu poate să lucreze fără tine. Ai un drum în față, el nu va veni spre tine, dar tu poți să mergi spre el”, a spus Mihai Morar.
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns