Cateva idei originale pentru a decora peretii casei tale

Daca vrei sa renovezi peretii casei tale, nu trebuie sa investesti foarte mult. In acest articol vei gasi inspiratie pentru a decora foarte original peretii casei tale fara prea multe complicatii si destul de ieftin.

Deci nu va trebui nici sa modifci structura peretilor tai, nici sa cheltui prea multi bani. Este adevarat ca anumite stiluri mai scumpe sunt foarte atragatoare, dar exista si anumite alternative la preturi foarte bune care iti vor permite sa iti ameliorezi interiorul casei si sa obtii un decor cu totul diferit.

Lambriurile de lemn pentru a decora peretii casei. Cei care adora stilul rustic, vor aprecia cu siguranta aceasta idee. Este o optiune foarte buna si la indemana pentru absolut toate incaperile din casa. Este deci de ajuns daca pui lambriurile pe un singur perete sau pe toti peretii din casa. Lemnul poate acoperi deci intreaga suprafata a peretilor sau doar o anumita parte.

Iar lemnul poate sa fie de mai multe feluri. Poate sa fie unul mai vintage, cu un aspect patinat, sau sa pastrezi lemnul in aspectul sau natural. Iar daca vrei sa te bucuri de cel mai elegant rezultat, alege sa il polizezi si sa il lacuiesti.

Dupa ce ai obtinut rezultatul dorit, poti adauga alte obiecte de decor, sa pictezi anumite zone sau sa adaugi plante.

O compozitie cu rame foto sau cu tablouri. Pentru a renova peretii sau pentru a-i decora cat mai original, nimeni nu spune ca trebuie sa schimbi zugraveala. O compozitie frumoasa din rame foro sau tablouri mai mici poate arata foarte bine. Poti alege opere de arta sau de ce nu, poze de familie. Daca doresti, poti alege sa pui pe pereti vechi ceasuri sau obiecte mai vintage. Vor avea si ele cel mai frumos rezultat.

Esential este sa creezi cel mai frumos contrast intre diferite culori si diferite elemente de decor.

Stickere si tapet. Tapetul si stickerele sunt inca foarte la moda si cea mai buna optiune pentru a pune cel mai bine in valoare decorul casei tale. Alegerea este una foarte mare, pe toate gusturile. Dar, bineinteles, va trebui sa tii cont de stilul pe care vrei sa il obtii. Exista adevarate opere de arta atunci cand vine vorba despre stickere sau tapet, dar atunci cand va trebui sa alegi, va trebui sa tii cont, bineinteles, de alte elemente din interior, precum mobilierul, culoarea peretilor sau alte obiecte de decor.

Fotografiile murale. Prezentand caractersitici similare cu cele ale tapetului, fotografiile murle reprezinta inca o alegere foarte buna pentru decorul casei tale. Sunt perfecte pentru a aduce un plus de viata livingului, biroului sau camerei copilului. Poti veni cu un stil fantezist, urban sau foarte original pentru peretii casei tale.

Pluta pentru decorarea peretilor casei tale. Pentru decorarea peretilor goi din casa, pluta este optiunea ideala. Pune pe pereti cat mai mult bucati e pluta, in forma dorita, apoi fixeaza-le de perete. Poti apoi agata de ele poze, postere sau orice altceva iti vine prin minte.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns