click aici

Bun venit in era imobiliara

Bun venit in era imobiliara

Imobiliarele constituie un obiect de dezvoltare important in economia Romaniei si nu numai… Se stie ca piata imobiliara poate transforma, poate ridica si scadea economia unei tari. Intalnim pe aceasta piata o gama larga de produse, de la case ieftine si case mici pana la cele mai mari si mai de lux vile din cate pot exista.

Bun venit in era imobiliara – Obiect de dezvoltare

Chiar daca ne este greu sa reunoastem, rromii constituie cea mai mare parte din populatie care se poate mandri cu adevarate palate, vile care mai de care mai luxoase, a caror maretie se invarte dupa soare. Urmeaza politicienii si vedetele. Unii dintre acestia intrand in posesia acestor bunuri nu tocmai pe cai cinstite, dar asta este o alta poveste.

era imobiliara

Era imobiliara ofera caldura unui camin, Bun venit in era imobiliara – Obiect de dezvoltare

Noi, oamenii de rand, avem case mici dar primitoare, case ce se pot mandri cu numele de adevarat camin. Din punctul meu de vedere, degeaba as avea palate, vile cu piscina, nu stiu ce masini luxoase in garaj, daca nu as avea familia aproape si as fi singura.

Era imobiliara ofera caldura unui camin

Caldura unei case, transformarea acesteia intr-un camin adevarat, tine de oamenii care locuiesc in ea, de iubirea, afectiunea si respectul recipsoc pe care acesstia si-l poarta reipsoc unul celuilalt.

In timpul facultatii locuiam impreuna cu alte doua coleg intr-un apartament cuuu 3 camere, cu toate utilitatile, in lux practic. Insa cu tot ceea ce exista in acel apartament, nu m-am simtit niciodt ca acasa, pentru ca imi lipsea caldura si iubirea familiei. Poate ca atunci nu imi dadeam seama de toate aceste lucruri insa odata cu trecerea anilor, m-am  maturizat si mi-am dat seama ca nu orice casa este acasa.

De un lucru sunt insa sigura, oriunde este familia si cei dragi, aolo cu siguranta este acasa!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Kappe – Creative Full Screen Joomla Template (Photography)

Kappe is a minimal yet creative Full Screen Template with full responsive layout and Retina Ready. Kappe is a perfect

Masurarea timpului

Pentru cei ce isi doresc un ceas de calitate, care sa fie mereu la dispozitia lor si pe care se

Joaca

Joaca Am prins soarele intr-o seara si l-am ascuns de mineAm vrut sa glumesc cu zilele mele si am aruncat


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte