Anvelope Noi vs. Anvelope Resapate

Anvelope Noi vs. Anvelope Resapate

Anvelope noi Vs Anvelope resapate- Ce sa cumpar? Este o intrebare pe care ti-o pui si tu atunci cand vrei sa iti schimbi anvelopele? O intrebare cu o multime de pareri. Si, in mod evident, va aparea si polemica- anvelope noi versus anvelope resapate. In orice caz, trebuie sa stii ca vei gasi anvelope Off Road resapate sau noi pe vadrexim.ro.

Avantajele unor anvelope resapate. Anvelopele resapate sunt anvelopele ale caror carcasa este reutilizata pentru a li se da o viata noua, schimbandu-se banda lor de rulare. Sunt supuse unor reguli de siguranta foarte stricte si sunt foarte performante.

Principalul lor avantaj este bineinteles, raportul calitate –pret. Cu alte cuvinte, o anvelopa resapata costa mult mai putin decat o anvelopa noua, pentru o calitate si performante similare. Poti plati astfel cu pana la 30-50% mai putin fata de un model nou. Acest pret mai mic se poate explica datorita faptului ca pentru o anvelopa resapata, carcasa se pastreaza, deci costurile de fabricatie sunt simtitor reduse.

Cumparand de asemenea, anvelope resapate, vei reusi in acelasi timp si sa protejezi mediul. In tehnica resaparii se foloseste mult mai putin petrol. Putem afirma ca o anvelopa resapata este una reciclata.

Anvelopele noi ofera si ele siguranta si performante foarte ridicate. Viteza cu care conduci sau cu care intri in curbe, distanta de la care trebuie sa franezi, toate depind de calitatea anvelopelor.

De asemenea, anvelopele noi sunt cele care consuma mai putin gaz. Starea anvelopelor poate sa afecteze destul e tare consumul de gaz. Daca ai cauciuri uzate, cu o banda de rulare inegala, consumul de benzina poate sa creasca simtitor. Masina va trebui sa « munceasca » mai mult pentru a se folosi de puterea sa la sol.

Pentru cele mai bune rezultate, anvelopele tale trebuie sa aiba o presiune corecta, sa fie corect montate, bine echilibrate si de cea mai buna calitate.

De asemenea, sunt cele care ofera cea mai buna experienta de condus. Anvelopele noi sunt cele care garanteaza o experienta minunata pentru traseele mai lungi.

Trebuie sa mai stii insa ca anvelopele resapate sunt mai grele decat unele noi. Acest lucru se intampla din cauza faptului ca banda de rulare noua care se adauga cauciucurilor folosite este mai groasa si se folosesc si mai multe materiale.

Mai e un lucru de precizat, anvelopele resapate, nu sunt anvelope second hand, adica anvelope care au fost deja folosite.

Nu e de mirare ca anvelopele resapate sunt o solutie din ce in ce mai atragatoare pentru cei care isi doresc un set nou de cauciucuri pentru masina. Sunt alternativa perfecta pentru cei care au un buget mai limitat sau pentru cei care bugetul chiar conteaza.

Anvelopele resapate, de asemenea, se pot folosi atat on-road cat si off-road. In America, dar si in Europa, mai nou, peste 50% din anvelopele folosite sunt resapate. Se comporta ca si anvelopele noi atunci cand vine vorba despre viteza si indicele maxim al lor de viteza este de peste 200 km/h. Si la capitolul siguranta stau chiar foarte bine. Se respecta toate reglementarile si sunt supuse celor mai stricte teste, la fel ca si cele noi.

Sursa: Pirelli

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns