click aici

American Pie: Band Camp (2005)


Pregătiţi-vă pentru o nouă felie amuzantă din “Plăcintă Americană” – una dintre cele mai mari comedii ale tuturor timpurilor.
În “Plăcinta Americană” – Tabăra de muzică, Matt, fratele mai mic al lui Stifler, este pedepsit să-şi petreacă vara în infama tabără de muzică unde acesta creează o situaţie şi mai jenantă cu ajutorul camerelor de filmat ascunse şi al farselor de prost gust.
Dar când Matt se îndrăgosteşte de Elyse, colega sa de formaţie, eforturile sale de a duce mai departe faima fratelui său intră în conflict cu situaţia creată, ducând spre un sfârşit scandalos.
Tatăl lui Jim (Eugene Levy) joacă în acest film în rolul unui sfătuitor grijuliu care încearcă să-l îndrume pe Matt pe drumul cel bun. Vizionaţi acest film amuzant cu secvenţe extrem de hilare care continuă tradiţia filmelor din seria Placintă Americană.
Sursa: cinemagia.ro
Notă IMDB: 4.9
Durată: 94 minute
Gen: Comedie

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Timpul trece atât de uşor încât nici nu îţi dai seama când au evoluat unele lucruri?

Uneori îmi iau o pauză de câteva minute şi mă întreb, când s-a mai inventat şi Smart Tv-ul ori telefonul

INKU – Carti de vizita Custom Made

Cartile de vizita sunt probabil singura constanta in orice intalnire de afaceri unde prima impresie face diferenta. INKU propune un

Cafeaua de dimineata

De fiecare data cand plec la servici, mi-am facut un mic obicei. Imi programez cafetiera ca la 5:45 sa fie


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar