Am BMW de bulgari și mă cred în Most Wanted

Am râs cu lacrimi când am văzut știrea postată de RTS, respect maxim pentru reportera că și-a păstrat calmul și a reușit să-i mai pună încă doua întrebări …. chiar dacă răspunsul a fost un „bis scuipat” 😀 . Aaaa am uitat să spun … Huliganul cu BMW-ul crezându-ze în „Most Wanted” din Severin a acroșat 4 autoturisme parcate regulamentar, Culmea e că toți amicii lui îl sustineau de pe marginea drumului, adică a făcut exact ce trebuia să facă, nu el a lovit acele mașini … ci BMW-ul lui 😀 de ce îl luă poliția?

Dr. Tr. Severin … sau aș putea spune un al doilea Ferentari… copii care au buzunărit parinții au dat fuga la bulgari și și-au cumpărat „bemveuri” și acum se cred zmeii lumii 😀 . Trist. Suntem în Romania, și sincer nu ar trebui să asistăm la astfel de incidente dar totuși este țara nimănui, țara în care atunci când te vezi cu 5 fițuici a câte 5 euro în buzunar crezi că esti buricul pământului.

Păcat că nu au ieșit și cei cu autoturismele avariate să-i aplice o corecție că o merita din plin, atunci să vezi ce niuz aveam la RTS. 😀

Ăăăă era să uit.. vecinii mei din Severin, vedeți că am preluat și eu știrea asta de pe site-ul vostru televiziuneaseverin.ro că nu degeaba m-am abonat la neusletărul vostru… se poate da?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Am BMW de bulgari și mă cred în Most Wanted

  1. Asta se intampla cand dai prostului o masina pe mana si mai ales un permis, fie el legal sau nu.

  2. Daca reporterii nu il cheama in instanta si nu-l palessc cei 4 care s-au ales cu masinile lovite, scapa ieftin cu amenda intre 200-2000 de lei.

    Eu daca as fi gabor, ia da o mama de bataie la sectie (cred ca a primit-o), permis suspendat si fara masina.

Lasă un răspuns