click aici

Am BMW de bulgari și mă cred în Most Wanted


Am râs cu lacrimi când am văzut știrea postată de RTS, respect maxim pentru reportera că și-a păstrat calmul și a reușit să-i mai pună încă doua întrebări …. chiar dacă răspunsul a fost un „bis scuipat” 😀 . Aaaa am uitat să spun … Huliganul cu BMW-ul crezându-ze în „Most Wanted” din Severin a acroșat 4 autoturisme parcate regulamentar, Culmea e că toți amicii lui îl sustineau de pe marginea drumului, adică a făcut exact ce trebuia să facă, nu el a lovit acele mașini … ci BMW-ul lui 😀 de ce îl luă poliția?

Dr. Tr. Severin … sau aș putea spune un al doilea Ferentari… copii care au buzunărit parinții au dat fuga la bulgari și și-au cumpărat „bemveuri” și acum se cred zmeii lumii 😀 . Trist. Suntem în Romania, și sincer nu ar trebui să asistăm la astfel de incidente dar totuși este țara nimănui, țara în care atunci când te vezi cu 5 fițuici a câte 5 euro în buzunar crezi că esti buricul pământului.

Păcat că nu au ieșit și cei cu autoturismele avariate să-i aplice o corecție că o merita din plin, atunci să vezi ce niuz aveam la RTS. 😀

Ăăăă era să uit.. vecinii mei din Severin, vedeți că am preluat și eu știrea asta de pe site-ul vostru televiziuneaseverin.ro că nu degeaba m-am abonat la neusletărul vostru… se poate da?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Campania Cunoaste blogosfera in plina desfasurare

Pana acum un numar foarte mare de bloggeri au ales sa ofere un scurt interviu pentru aceasta campanie ce are

Gallery Slider Post Format

Interactively leverage existing economically sound intellectual capital and proactive partnerships. Interactively promote multidisciplinary outsourcing for dynamic platforms. Efficiently foster turnkey

Te iubesc draga mea

Ti-am spus azi ca te iubesc? Nu? Te iubesc, draga mea draga dragoste, te iubesc cu fiecare clipa ce trece


2 comments

Write a comment
 1. Ciprian Lospa
  Ciprian Lospa 20 februarie, 2015, 00:30

  Asta se intampla cand dai prostului o masina pe mana si mai ales un permis, fie el legal sau nu.

  Reply this comment
 2. Neo Cosmin
  Neo Cosmin 28 februarie, 2015, 10:53

  Daca reporterii nu il cheama in instanta si nu-l palessc cei 4 care s-au ales cu masinile lovite, scapa ieftin cu amenda intre 200-2000 de lei.

  Eu daca as fi gabor, ia da o mama de bataie la sectie (cred ca a primit-o), permis suspendat si fara masina.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte