click aici

Am BMW de bulgari și mă cred în Most Wanted


Am râs cu lacrimi când am văzut știrea postată de RTS, respect maxim pentru reportera că și-a păstrat calmul și a reușit să-i mai pună încă doua întrebări …. chiar dacă răspunsul a fost un „bis scuipat” 😀 . Aaaa am uitat să spun … Huliganul cu BMW-ul crezându-ze în „Most Wanted” din Severin a acroșat 4 autoturisme parcate regulamentar, Culmea e că toți amicii lui îl sustineau de pe marginea drumului, adică a făcut exact ce trebuia să facă, nu el a lovit acele mașini … ci BMW-ul lui 😀 de ce îl luă poliția?

Dr. Tr. Severin … sau aș putea spune un al doilea Ferentari… copii care au buzunărit parinții au dat fuga la bulgari și și-au cumpărat „bemveuri” și acum se cred zmeii lumii 😀 . Trist. Suntem în Romania, și sincer nu ar trebui să asistăm la astfel de incidente dar totuși este țara nimănui, țara în care atunci când te vezi cu 5 fițuici a câte 5 euro în buzunar crezi că esti buricul pământului.

Păcat că nu au ieșit și cei cu autoturismele avariate să-i aplice o corecție că o merita din plin, atunci să vezi ce niuz aveam la RTS. 😀

Ăăăă era să uit.. vecinii mei din Severin, vedeți că am preluat și eu știrea asta de pe site-ul vostru televiziuneaseverin.ro că nu degeaba m-am abonat la neusletărul vostru… se poate da?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Contele fier de calcat de la Philips

Cand suntem mici toti facem prostii si ne credem supereroi si luptam impotriva masinii de spalat sau infrangem balaurul din

Shortcodes Ultimate – Update to 4.3.2

Si update-urile pentru acest plugin continua. Shortcodes Ultimate a ajuns la versiunea 4.3.2 si sunt convins ca nu se va

Monster high si little pony – jucariile zilelor noastre

Ce monster high sau ce little pony.. pe vremea mea nu exista asa ceva , nu am avut ocazia sa


2 comments

Write a comment
 1. Ciprian Lospa
  Ciprian Lospa 20 februarie, 2015, 00:30

  Asta se intampla cand dai prostului o masina pe mana si mai ales un permis, fie el legal sau nu.

  Reply this comment
 2. Neo Cosmin
  Neo Cosmin 28 februarie, 2015, 10:53

  Daca reporterii nu il cheama in instanta si nu-l palessc cei 4 care s-au ales cu masinile lovite, scapa ieftin cu amenda intre 200-2000 de lei.

  Eu daca as fi gabor, ia da o mama de bataie la sectie (cred ca a primit-o), permis suspendat si fara masina.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte