7 idei de calatorii la bordul unui vapor pentru a admira cele mai frumoase peisaje din lume

De la Tara Piramidelor, trecand si prin Marele Nord sau cele mai exotice insule, croazierele reprezinta o modalitate privilegiata de a descoperi orase sau peisaje sub un unghi cu totul diferit.

Ritmate de un anumit numar de escale, croazierele ne permit in acelasi timp sa profitam de mare, descoperind si teritorii noi, dar si orase aflate pe itinerarii. Ocazia ideala deci de a descoperi Italia, Rusia sau Grecia intr-o modalitate cu totul noua.

Croaziera in Cyclade. Datorita celor 15000 de km de coaste, Grecia ofera un cadru ideal pentru un periplu la bordul vaporului. Mykonos, Finika, Kynthos, Santorini sau Naxos, iata o multime de nume poetice incantatoare pentru cele mai minunate insule. Escale culturale, balaceala in ape cristaline, plimbari in satucuri de un alb imaculat, in apropiere de munti si de faleze uimitoare, aceste croaziere reprezinrta ocazia ideala de a pleca in cucerirea unor pamanturi magice, totul cu un soare omniprezent.

O croaziera pentru a descoperi America. Nu trebuie neaparat sa ai picioarele pe pamant pentru a realiza faimosul « vis american ». Acesta se poate concretiza in plin Ocean Atlantic pe cel mai mare pachebot pierdut in mijlocul apelor. Vei profita de cel mai frumos cadru, dar si de cele mai interesante activitati- cazino, spa, fitness si escale in Southhampton sau Boston.

O croaziera in Italia Secreta. Un leagan al artei si al civilizatiei, dar si cu o gastronomie fara pereche, Italia seduce din ce in ce mai multi turisti. Lasa-te deci dus intr-o calatorie unde vei descoperi vestigii arheologice, orasul portuar Amalfi si peisajele naturale din Capri.

O croaziera in tara piramidelor. Magnifica si epatanta, o croaziera pe Nil este cea mai buna modalitate de a descoperi orizonturi magice, dar si de a te intoarce in timp pe vremea faraonilor pentru a te familiariza cu istoria Egiptului. Vei descoperi astfel cea mai veche civilizatie si vei trai o experienta cu adevarat magica in ritmul escalelor « must see ». Templele lui Horu sau Ramses, faimoasele piramide Assouan si multe alte atractii te asteapta aici.

O croaziera in fiordurile din Marele Nord. La bordul unui vapor de croaziera, vei putea admira peisaje care iti vor taia respiratia. Zilele sunt consacrate descoperirii unor peisaje arctice inca conservate. Fiorduri magnifice, ghetare in nuante de albastru, intinderi salbatice populate doar de pasari, ursi polari si foci… magia Marelui Nord este una incomparabila.

Croaziera in Arhipelagul Whitsundays. Un arhipelag compus din 74 de insule, majoritatea dintre ele nelocuite, aflate in inima marii bariere de corali. Aici vei gasi plaje cu nisip alb, o fauna submarina, ape de un albastru profund si un sejur de neuitat. Timp de 10 zile, vaporul se va opri pe la Abel Marina, Nara Inlet sau Castle Rock.

Croaziera in Antile si in Caraibe. Vrei sa evadezi la soare? Caraibe si Antile fac parte din categoria celor mai populare categorii. In decembrie si ianuarie, reprezinta ocazia ideala de a fugi de frig. Aceste croaziere de 5 si 9 zile propun descoperirea unor locuri minunate penru scufundari, muzee, poteci pentru drumetii, intinderi de nisip alb, prin Insulele Barbados, Jamaica, Bahamas sau Guadalupe.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns