Vedetele care il sustin pe Donald Trump

Donald Trump, cel mai controversat presedinte al Americii, este o figura foarte conflictuala, mai nou. Este si apreciat, este si denigrat si se va prezenta pentru un al doilea potential mandat la sfarsitul anului. Actorii si celebritatile din Statele Unite reprezinta o majoritate liberala, dat sunt si altii, cu siguranta care merg contra curentului!

Iata deci care sunt cele mai „rare” celebritati care il sustin pe Donald Trump.

Kanye West. Rapperul de mare succes l-a intalnit pe Donald Trump de mai multe ori mai ales in timpul unei vizite la Casa Alba.

Clint Eastwood. Acest monstru sacru al cinematografiei din State este un sustinator al lui Donald Trump, chiar daca in trecut a criticat absenta corectitudinii politice a acestuia.

Jon Voight. Vedeta din „Macadam Cowboy” este unul din cei mai ferventi sustinatori ai lui Donald Trump. Posteaza frecvent pe Twitter mesaje prin care isi arata sustinerea neconditionata a administratiei Trump.

Kirstie Alley. Celebra actrita din „Look Who’ s Talking”, se exprima si ea in mod regulat pe Twitter, aratandu-si sustinerea prin mesajele sale.

Roseanne Barr. O comedianta foarte contriversata in zilele noastre, a votat pentru Donald Trump in anul 2016 si empatia sa este de nestavilit pentru acesta, daca ne luam dupa contul sau de Twitter.

Kelsey Grammar. Actorul din „Frasier” a votat si el pentru Trump in anul 2016 si continua si in zilele noastre sa il elogieze.

Dennis Quaid. Actorul de la Hollywood a devenit foarte controversat atunci cand a postat un cantec aducandu-i omagii lui Donald Trump cu privire la gestionarea sa a crizei Coronavirus.

Randy Quaid. Fratele mai excentric al lui Dennis Quaid, a postat si el la randul sau, o multime de poze, de videoclipuri si de mesaje pe Twitter unde isi arata si el sustinerea pentru presedinte.

Mike Tyson. Fostul campion de box il sustine in mod deschis si expres pe presedinte mereu.

Caitlyn Jenner. Fosta sportiva si vedeta a unui reality-show si-a acordat increderea lui Donald Trump in anul 2016, dar mai apoi a dat inapoi din cauza politicii sale arbitrare cu privire la persoanele tarnsgender.

Stephen Baldwin. Actorul, un militant conservator apare in mod frecvent pe canalul Fox News si isi arata mereu sustinerea pentru Donald Trump.

Connor McGregor. Vedeta MMA care spune mereu tot ceea ce ii trece prin minte, a postat ca Donald Trump este un GOAT, adica Greatest off All Times, cel mai bun din toate timpurile, adica.

Isaiah Washington. Fosta vedeta din serialul Grey’s Anatomy care a fost inlaturat din serial din cauza homofobiei sale, sustine campania de realegere pentru Donald Trump de la sfarsitul anului 2020.

Dean Cain. Seducatorul Dean Cain din „Lois and Clark” este un fervent aparator si el al lui Trump pe Twitter.

Kaya Jones. Fosta membra a trupei Pussycat Dolls face parte din comitetul consultativ pentru campania electorala a lui Donald Trump, dar si a miscarii Trump For Women.

Vincent Gallo. Actorul si realizatorul controversat a declarat ca il apreciaza foarte mult pe Donald Trump si ca este foarte mandru de faptul ca este presedinte.

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns