Top surse alternative de castigat bani din mediul online in 2022

fa bani online

Mediul online – sursa de castiguri la indemana tuturor in 2022!

Internetul reprezinta cea mai simpla modalitate de a face bani in 2022, fiind atat de simplu sa ai parte de castiguri astazi, incat chiar si persoanele atehnice o pot face. Youtube, Instagram, TikTok, Facebook, jocurile video, aplicatiile mobile sau publicarea de continut pe blog sunt doar cateva dintre cele mai populare surse alternative de castig aflate la indemana tuturor.

Metaverse-ul este cea mai noua modalitate de a castiga atunci cand esti online, platformele de tip P2E (Pay 2 Earn) oferindu-le utilizatorilor de internet sansa de a obtine sume insemnate, mai ales ca este vorba despre castiguri in criptomonede. De asemenea, platformele de iGaming, precum cele evaluate pe site-ul https://www.bogdancazino.ro/ constituie o modalitate constanta de castig pentru 10% dintre cei care joaca in mediul digital. In cele ce urmeaza vom discuta despre cele mai interesante surse alternative de castigat bani astazi.

Retelele de socializare – principala sursa de castiguri alternative pe net!

Youtube, Facebook, Instagram sau TikTok sunt unele dintre cele mai populare retele de social media, care le permite oamenilor din lumea intreaga sa interactioneze, sa schimbe pareri, mesaje, sa comunice, dar si sa partajeze continut video si fotografii. In functie de numarul de subscriberi (umaritori), un influencer de pe retelele de socializare pot obtine sume importante.

De exemplu, Youtube incepe sa isi plateasca membrii din cadrul programului de parteneri Youtube de la 1000 de urmaritori. In cazul in care ajungi la 1 milion de urmaritori atunci vei primi in jur de 60.000 de dolari anual. Facebook impune regula unui numar de 10.000 de urmaritori inainte de a incepe sa plateasca pentru vizionarea reclamelor de pe contul membrului.

In general, suma care poate fi obtinuta de un cont Facebook cu multipli subscriberi este cuprinsa intre 1.000 si 10.000 de dolari pe luna. TikTok plateste intre 200 si 1.000 de dolari lunar pentru un cont cu 100.000 de urmaritori, iar pentru un cont cu 1 milion de subscriberi, suma fi intre 1.000 si 5.000 de dolari pe luna. Instagram plateste 200 de dolari pentru un cont cu 100.000 de urmaritori.

Blogging-ul – una dintre sursele de castiguri consistente online!

Un blogger cu experienta si cu un portofoliu solid reuseste sa obtina venituri cuprinse intre 40.000 si 80.000 de dolari pe luna. Aceaste este suma pe care un blog de top este posibil sa o obtina in primul an de la lansare, insa, cu fiecare an care trece si in functie de portofoliul de colaboratori si baza de cititori si daca in cadrul blogului sunt plasate linkuri de afiliere, atunci sumele vor creste.

Astfel, in al doilea an de la lansare, bloggerul poate obtine pana la 100.000 de dolari, in al treilea an va ajunge pana la 200.000 de dolari, iar in al patrulea an, suma care ii va intra in cont poate depasi 400.000 de dolari. Traficul generat de blog, increderea in blogger (care, pe masura ce trec anii se va transforma intr-un influencer) si colaborarile cu parteneri de top din din diverse sectoare economice pot creste si mai mult sumele incasate anual.

Jocurile de iGaming, esports si jocurile video – castiguri consistente obtinute din hobby-uri!

Testerii de jocuri video pot obtine intre 20 si 200 de dolari pe ora testand diverse creatii ce urmeaza a fi lansate pe piata. Cei care devin dezvoltatori de jocuri video pot ajunge la castiguri cuprinse intre 60.000 si 70.000 de dolari pe an, in timp ce jucatorii care isi creeaza o afacere de coaching in domeniul jocurilor video pot ajunge sa obtina pana la 75.000 de dolari pe an.

Jucatorii care activeaza in sectorul de esports pot sa genereze sume de 1.500 – 2.000 de dolari din transmisiunile pe canalele de streaming video, asa cum este Twitch, iar jucatorii profesionisti pot castiga intre 4.000 si 5.000 de dolari lunar. Acestia pot obtine castiguri si din participarea la turneele de esports, care au premii de milioane de dolari.

Persoanele care activeaza in domeniul jocurilor de iGaming pot ajunge sa incaseze din pasiunea lor sume ce pot ajunge pana la 100.000 de dolari pe an. Desigur, pentru a reusi o astfel de performanta (posibila pentru numai 10% dintre jucatori), acestia trebuie sa opteze pentru jocurile de noroc care le ofera cel mai ridicat nivel de control asupra sanselor de castig atunci cand joaca in mediul digital.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns