Serialele toamnei 2021

Crime, un imperiu intergalactic, un sezon la opera, un scandal politic… toamna anului 2021 va fi una plina in ceea ce priveste serialele. Iata deci care sunt serialele pe care trebuie sa le devorezi dupa ce te reintorci din vacanta.

Only Murders in the Building, Disney + Star. Iti cunosti bine vecinii? Atunci cand un deces apare intr-un imobil foarte cool din Upper East Side, Charles, Oliver si Mabel pun la cale un fel de joc Cluedo gigant pentru a descoperi misterele. Ba chiar lanseaza si un podcast deoarece sunt convinsi ca au de-a face cu o crima.

Foundation, Apple TV. Incearca sa te proiectezi cu 22 000 de ani in viitor. Umanitatea a cucerit universul si s-a instalat pe milioane de planete pentru a putea supravietui. Acest sistem imens este guvernat de catre un Imperiu Galactic. Dar acest imperiu este gata sa cada in haos si sa inghita civilizatia timp de 30 000 de ani. Pentru a reduce acesti ani de tenebre, este pus la cale planul Seldon care pemite crearea unui al doilea imperiu, mai rezistent decat primul.

Dexter: New Blood. In anul 2013, serialul Dexter s-a incheiat, dar fanii nu au fost deloc incantati de finalul sau. Serialul care a reusit sa ne faca sa iubim un criminal in serie revine in aceasta toamna cu un sezon 9 care promite sa reconcilieze telespectatorul cu acest program.

American Crime Story, Impeachment. Dupa O.J. Simpson si asasinatul lui Gianni Versace, Ryan Murphy ne prezinta de aceasta data, un scandal care a zguduit America- este vorba despre cel in care apar Clinton si Monica Lewinski ca “actori principali”. Este vorba, bineinteles despre scandalul sexual care a zguduit Casa Alba si care a dus la destituirea lui Clinton in anul 1988.

Sex Education, sezonul 3. Otis si Maeve oare vor avea dreptul la un happy-ending? Acest sezon cu numarul 3 poate ca ne va spune asta! Ii vom regasi pe Otis, care decide sa recupereze totul dupa ani de frustrari, pe Adam si Eric in sfarsit impreuna si sarcina neasteptata a lui Jean, descoperita la finalul sezonului 2.

L’opéra. Dupa Dix pour cent, realizatoarea Cecile Ducrocq revine cu un nou serial de opt episoade care se deruleaza la mitica Opera Garnier. Mediul dansului sau al artistilor este cel mai pasionant. Dar aici ni se propune o versiune mai autentica si mai putin romantata a acestuia, spunandu-ne povestea lui Flora, o tanara dansatoare de culoare care vrea sa intre intr-un corp de balet unde majoritatea este alba.

Midnight Mass. Creatorii de la The Haunting of Hill House iti dau din noi Fiori reci pe sira spinarii din sepetembrie. Aici vei intra in viata de zi cu zi a unei comunitati insulare, care trebuie sa faca fataunor lucruri foarte sumbre, dupa aparitia unui misterios preot. Miracolele la care sunt martori trebuie sa fie facute cu sacrificii.

La Casa de Papel, sezonul 5. Ultimul sezon cu cei mai celebri hoti este divizat in doua parti. Finalul va fi unul cu siguranta extrem de exploziv.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns