Proiectul BlogMeet – Suntem din ce in ce tot mai aproape

blog-meetNu ma dureaza mult si o sa punem bazele celui mai atractiv proiect intanlit pana acum in blogosfera .  Domeniul este inregistrat, scriptul  este pus, mai trebuie doar sa facem o intanlire in care sa discutam regulamentul acestui proiect , postarea lui pe site-ul oficial si gata!

Probabil va intrebati cam despre ce e vorba… ei bine nu o sa va spun … vreau sa fie o surpriza, sper eu una placuta! Impreuna cu Cosmin , Nea’ Petre,SydowBlog, CoolTips si nu in ultimul rand Florescu Lucian muncim din plin pentru realizarea si promovarea acestui proiect. Deci ca sa nu ramaneti curiosi si daca sunteti siguri ca vreti si PUTETI sa luati parte la acest proiect…inscrierile sunt deschise..

Ce trebuie sa faci: Trimite un email la adresa TheLoccoChicco [at] gmail.com  cu numele tau,adresa de email si site-ul cu care vei participa la proiect + cate ore pe zi  poti dedica acestui proiect.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

7 thoughts on “Proiectul BlogMeet – Suntem din ce in ce tot mai aproape

  1. Facem ce putem mai bun….sper ca in cateva zile proiectul sa fie pe picioare…astept parerile celorlalti cu privire la o noua intalnire in camera BlogMeet pentru a discuta politica proiectului.

Lasă un răspuns