O noua achizitie

0_477_thumbAvea acea dacie inca de pe vremea copilariei… daca statea bine sa se gandeasca crescuse cu acea masina condusa de bunicul lui.. apoi de tatal lui pentru ca intr-un final sa ii revina lui. Un fel de mostenire de familie se putea spune…

Insa el nu isi dorea sa ajunga la fel ca bunicul si tatal lui.. voia sa progreseze pe toate planurile. Avea o functie de conducere si lucrul acesta nu ii permitea sa fie vazut intr-o masina de seama bunicului sau… Asa ca o noua achizitie isi facea simtita din ce in ce mai mult nevoia…

Asa ca s-a hotarat sa isi cumpere o masina noua… care sa fie direct proportionala cu statutul pe care il avea el. Cunostea diferite firme care aduceau masini din Germania de o foarte buna calitate, asa ca se hotara sa apele la una dintre aceste firme. Era foarte important ca aceste firme sa aibe incorporat serrviciul transport masini Germania pentru ca jobul nu ii permitea sa faca un drum pana acolo pentru a-si lua masina.

A gasit o firma foarte buna care avea si acest serviciu de transport masini Germania Romania. Primul pas fusese facut.. Apelase la aceasta companie.. isi alesese modelul de masina pe care il dorea.. acum urma partea cea mai grea: asteptarea.

Timpul nu il ajuta deloc.. trecea foarte greu… si parca nu il mai suna odata cei de la companie sa il anunte de sosirea masinii. Intr-un final.. dupa o saptamana de asteptare ii suna telefonul.. un numar pe care nu il avea in agenda telefonica… raspunse si.. surpriza.. masina mult asteptata sosise.. Trebuia doar sa mearga la reprezentanta si sa isi ia masina.

Alerga intr-un suflet si cand ajunse parca nu ii venea sa creada,, visul lui se implinea.. Nu mai avea sa fie bataia de joc a celorlalti pentru ca nu mai era la volanul batranei dacii.. Avea o masina noua, straina, la moda si foarte performanta.

 

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns