Masina si tehnologia

masina

Tuturor ne palce sa ne traim viata la maxim, mie personal imi place sa conduc mult, fie ca e vorba de o intrecere, cursa si cel mai frumos e sa te relaxezi sambata reparand singur la masina, ma face sa ma simt ca cei din Fast and Furious. Acel sentiment cand vii plin de ulei de motor te stergi pe maini si te pui sa mananci.

Era o zi frumoasa, numai buna de a iesi la cateva ture cu masina, si nu oriunde imi placea sa merg pe campia din apropierea orasului, pe acele drumuri de tara neasfaltate si numai bune de testat motorul si masina in sine.

Asa ca uite-ma aici, am inceput sa gonesc si sa ma distrez dar cu limita pentru ca nimanui nu ii place sa ajunga una cu masina la prorpiu, cum sunt cei din Transformers.

masina

Dupa fiecare Aventura, mergeam la garaj si inspectam masina. Cand a venit varul meu, din Anglia am vrut sa ii arat ce inseamna sa simti masina intr-un teren adevarat si am decis sa mergem la o mica plimbare, nici nu am dat sa ies din garaj ca si m-a lasat la greu, am vazut ca nu mergea la fel de bine asa ca am deschis capota si am inceput sa caut problema. Totul parea in regula dar apoi am avut stralucirea de moment, poate ca motorul avea si el nevoie de putin “ulei de plaja” ca sa se simta mai bine cand se “bronzeaza”.

Am mers usor, m-ai ales pentru ca azi reusim sa facem totul prin intermediul tehnologiei. Am intrat sa caut ce am nevoie la starlubricants.ro.

Am cautat ce aveam nevoie pentru ca mereu gasesc la ei, si uite ca am gasit, „licoarea zeilor” adica lubrifiantul mult dorit ce avea sa bucure motorul meu. In timp ce discutam cu varul meu cum e pe afara, uite ca ajunsese si comanda mea, am aranjat totul ca sa fie perfect iar apoi ne-am bucurat impreuna de o dupa amiaza pe camp noi doi si jucaria din filme. Totul a fost perfect, am ras am glumit am facut si o gluma sa vad cum reactioneaza si am reusit sa il sperii si m-am bucurat pentru asta.

Ajunsi seara acasa, am decis sa iesim in oras pentru a discuta mai multe si in timp ce eram toti la masa, cu niste amici unul tocmai ce spunea ca nu stie ce are motorul, asa ca i-am explicat patania mea si l-am sfatuit sa incerce si i-am sugerat de unde cumpar eu ca poate avea incredere ca masina lui va fi foarte fericita si ii va multumii pana va iesi la pensie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns