click aici

Cum alegem gazduirea web?

Cum alegem gazduirea web?

Acest articol se adreseaza tuturor persoanaelor care vor sa creeze un site. Nu stii ce gazduire ar trebui sa alegi pentru primul tau site pe Internet? Care sunt cele mai fiabile domenii?

Exista atatea domenii de gazduire si preturi atat de diferite incat alegerea gazduirii web se dovedeste a fi o adevarata bataie de cap. In functie de tipul de site pe care vrei sa il creezi, de necesitate de resurse dar si in functie de resurse. Daca vrei sa creezi un blog sau un site de prezentare poti incepe cu shared web hosting. Acest tip de gazduire este recomandat in special persoanelor cu cunostinte minime de administrare al unui site, incepatorilor cu alte cuvinte. Suportul tehnc necesar vine de la compania furnizoare. Continutul comun de gazduire reprezinta o solutie mai ieftina, mai usor de intretinut si suficienta pentru site-urile noi in special. In plus, se poate face oricand trecerea la VPS sau la server dedicat atunci cand site-ul creste. Daca vrei resurse mai mari atunci trebuie sa optezi pentru un VPS. Daca nu vrei sa partajezi resursele si performanta cu alte site-uri atunci un server dedicat este cea mai buna optiune. Daca nu ai experienta atunci opteaza pentru servicii gestionate pe deplin.

VPS sau Virtual Private Sharing actioneaza asemeni un server dedicat care prezinta un raport calitate/pret mult mai bun spre deosebire de gazduirea shared. Hosting shared reprezinta la momentul actual cea mai populara solutie de gazduire in cadrul careia se imparte practic spatiul fizic cu alti clienti. Hosting pe server dedicat inseamna ca nu imparti resursele tale cu alte site-uri.

In alegerea gazduirii web trebuie sa tinem cont, in primul si in primul rand, de fiabilitate si de performanta. In cazul in care o firma isi face reclama si se lauda cu un trafic de date nelimitat nu ar trebui sa crezi acest lucru. Firma de gazduire aleasa ar trebui sa iti permita sa setezi o adresa de e-mail preferata pentru domeniul tau, pentru ca orice mesaj sa poata fi retrimis spre adresa ta de e-mail sau plasat intr-un inbox.

Un alt lucru important in alegerea gazduirii web este dat de siguranta datelor si informatiilor tale. In special acest lucru este deosebit de important in cazul magazinelor online. O firma de web hosting trebuie sa ii puna clientului la dispozitie mai multe posibilitati in cazul unor probleme si ca datele personale ale companiei sau ale clientilor sunt protejate. Cele  certificate cu SSL sunt cele mai sigure conturi. Clientii au mult mai multe incredere intr-un magazin care le ofera securitate deplina.


Related Articles

Stanum – Responsive Bootstrap WordPress Theme (Business)

Stanum is a professional multipurpose theme for any business or portfolio website, it’s fully responsive design ready to look stunning

Ello – Responsive Bold Multipage/Onepage Template (Business)

Ello is a truly multi-purpose template with a unique and tasteful design and great features which provide you will all

Crooked – Responsive Coming Soon Template (Under Construction)

Crooked is a minimal, responsive, business coming soon / landing page / one page HTML5 template based on Bootstrap 3.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte