click aici

Cea mai buna vacanta dintotdeauna


Pentru ca piticul nostru a crescut cred ca anul acesta vom avea parte de cea mai buna vacanta pe care am avut-o in viata noastra. Va fi prima vacanta in trei si prima vacanta cand piticul nostru va fi constient de ceea ce va vedea si va face si isi va aminti cu drag. Si pentru ca voiam sa fie o vacanta de neuitat ne-am decis sa mergem la cateva agentii de turism sa ne interesam de cateva destinatii si de… preturi ca deh, banii nu ne dau afara din casa.

Am ajuns la o agentie la care doamna a fost foarte draguta si ne-a recomandat cateva destinatii. Aveam de ales intre a ne lua bilete avion Bucuresti Stuttgart sau bilete avion Bucuresti Bologna din punctul ei de vedere acestea fiind unele dintre cele mai importante destinatii dar si cele mai cautate.

Noi insa… surpriza… am decis sa luam un avion Bucuresti Napoli… Napoli fiind destinatia aleasa de noi. De ce? Pentru ca aveam ce vizita si ce vedea si pentru ca era cat de cat mai aproape de noi.

Mai este putin timp pana la data la care vom decola insa parca… imi bate un pic asa inima mai tare la gandul ca voi zbura cu avionul pentru ca nu am mai mers vreodata cu avionul. Sa speram insa ca sunt doar emotiile calatoriei si ca odata urcata in avion nu voi mai avea nici o retinere… Va fi… cea mai buna vacanta dintotdeauna…. va fi un vis devenit realitate… Napoli… venim!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Călin – Mihai Eminescu

Călin Gazel Toamna frunzele colindă, Sun-un grier sub o grindă, Vântul jalnic bate-n geamuri Cu o mână tremurândă, Iară tu

Cunoaste blogosfera – Daniela Vasilache

Andrei Sebastian – Pentru inceput as dori sa va prezentati! Daniela Vasilache – Salut. In primul rand multumesc pentru intentia

Nu mai vreau!

Astazi am intrat pe blogul bunului meu prieten Luci pentru ca weekend-ul asta am fost plecat si nu am fost


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte