Ce ținută va fi la modă în sezonul 2022? Verifică!

pexels-spencer-selover-428338

2022 poate fi un an foarte surprinzător când vine vorba de ce haine vor fi în ton cu moda . Acest lucru poate fi o surpriză pentru iubitorii de modă, deoarece este timpul ca unele dintre vechile tendințe să revină în trenduri. Ce merită să se regăsească în garderoba ta? Ce vei purta în 2022?

Întoarcerea evazaților

Știi  despre pantalonii evazați pe care membrii trupei ABBA i-au purtat cândva? Este un mare hit al anilor 70 și 80. În 2022, astfel de pantaloni vor fi disponibili peste tot. Au multe avantaje care fac ca acest tip de pantaloni să se potrivească multor ținute. Pantalonii cu acest croi vor concura pentru atenție cu pantaloni largi pe toată lungimea cracului. De asemenea, merită să îți amintești că, în cazul ambelor tipuri, este foarte important să alegi încălțămintea potrivită. Clopotele sunt de nedespărțit de cizmele cu talpă tip platformă. Cu toate acestea, poți să înnebunești și să le asortezi cu cizme, a căror parte superioară va fi ascunsă sub un crac larg. Cu toate acestea, trebuie să te asiguri că alegi  un model cu un simț decorativ. Cel mai probabil va fi vizibil clar de sub tivul pantalonilor, așa că ar trebui să fie interesant. Un pulover cu guler înalt fără model și o haină largă până la genunchi sau la jumătatea gambei vor arăta cel mai bine cu evazații. În acest fel, se va crea o ținută care clar va fi asemănător cu Copiii Florilor.

Pantalonii Chino și jacheta

Oriunde nu se potrivesc evazații, poți alege un set mai oficial. O propunere interesantă este alegerea pantalonilor chino cu lungimea de 7/8 sau 3/4. Datorită acestui lucru, poți afișa niște pantofi bine asortați. Pantofii cu toc înalt vor merge la această ținută. În mod ideal, ar trebui să fie legate și să fie asemănătoare cu stilul militar și aspectul lor. Nuanța încălțămintei ar trebui să fie asemănătoare cu pantalonii. Pentru aceasta este necesar să alegi o jachetă cu câteva nuanțe mai deschise. Este bine dacă este puțin mai lejeră, pentru că apoi silueta poate fi accentuată cu o curea largă de aceeași culoare cu pantofii. Drept urmare, silueta este împărțită clar în jumătate, ceea ce lungește picioarele și în mod vizibil definește talia.

Geaca de piele și gulerul înalt

Acest duo este din nou în top. Un pulover gri  sau cenușiu cu guler înalt cu o cusătură distinctivă va arăta grozav cu o jachetă de motociclist. Merită să acorzi atenție mai ales modelelor din piele neagră ecologică. Sunt la modă și practice și, apropo, niciun animal nu suferă din cauza producției lor. Pentru această ținută sunt obligatorii pantalonii care se potrivesc cu stilul unui unei jachete de piele. În 2022, cei mai la modă vor fi pantalonii în carouri, de la un model delicat în pătrățele până la un carouri mari și expresive ca la cămășile de flanel. Pantalonii în sine ar trebui să aibă un croi destul de simplu și, de preferință, în culori deschise. Nuanțele de gri, care sunt stilate și foarte universale, sunt perfecte. Cizmele completează ținuta. În acest caz, cizmele simple din piele ecologică neagră, lăcuită, se vor potrivi excelent. Ar trebui să aibă un vârf masiv, astfel încât totul să pară destul de stâncos. Este o ținută destul de interesantă care va arăta bine la școală, la facultate, la întâlnirea cu prietenii… și în fotografiile de pe rețelele de socializare. Cu siguranță merită să o ai la îndemână.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns