click aici

BuriedTânărul nord-american Paul Conroy se angajează ca şofer în Irak. Atunci când un grup de irakieni, dirijaţi de către un terorist periculos care orchestrează din umbră întreaga operaţiune, atacă pe neaşteptate convoiul de maşini din care face parte şi Paul, acesta se trezeste îngropat de viu în mijlocul deşertului, închis ermetic într-un sicriu ingust şi neventilat. Fiind uşor rănit la cap, având la dispoziţie numai un telefon celular, o brichetă şi un cuţit şi amintindu-şi extrem de puţine amănunte despre modul în care a ajuns în această situaţie dramatică, Paul Conroy trebuie să ducă o luptă contra-cronometru pentru a reuşi să evadeze din această capcană claustrofobică înainte de a fi prea târziu. Pe măsură ce timpul se scurge şi oxigenul din interiorul coşciugului se consumă, şansele de supravieţuire ale captivului se diminuează, iar panica pune stăpânire pe el.
Sursa: cinemarx.ro
Notă IMDB: 7.1
Durată: 95 minute
Gen: Dramă, Mister, Thriller

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Diamantul inimii

Fiecare femeie isi doreste sa gaseasca jumatatea inimii, sa se casatoreasca, sa aibe o casnicie fericita plina de intelegere si

Minciuna: De ce trebuie sa mintim in viata?

De ce trebuie sa mintim in viata? De ce sa ne mintim pe noi in primul rand? De ce e

Un bun ajutor pentru femei

Stim cu totii cat de greu este pentru o femeie sa intretina o gospodarie, sa spele, sa gateasca, sa faca


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar