click aici

Bloggeri pentru Bloggeri – Platforma Do-Follow


bloggeriDe la Bloggeri pentru Bloggeri : Suna bine nu ? De ceva timp o noua platforma a fost lansata si este dedicata in special bloggerilor din Romania. Este prima platforma din Romania care are ca scop sustinerea bloggerilor cu ajutorul linkurilor de tip Do-Follow si in scurt timp va aduna un numar semnificativ de utilizatori si va atinge cele mai sus pozitii. (cititi regulamentul) De ce spun link-uri Do-Follow? Dupa cum bine stiti linkurile pe care le aruncati pe Facebook, Twitter si alte platforme de acest tip sunt linkuri NO-Follow , practic este o munca in zadar pentru ca Google „NU VEDE” astfel de linkuri cu atributul NO-Follow inserat, concluziile le trageti singuri.

De ce spun asta? Platforma dedicata bloggerilor este sustinuta in primul rand de bloggeri dar si de oameni cu site-uri foarte mari din lumea online-ului.

 1. www.evz.ro
 2. www.expresspress.ro

Ce puteti intalni pe aceasta platforma pentru bloggeri :

 1. Forum
 2. Grupuri
 3. Chat
 4. Prietenii de pe Facebook si Google talk (in curand Twitter)
 5. Campanii si concursuri pentru bloggeri
 6. Subdomenii gratuite

Inregistrarea si conectarea la aceasta minunata platforma se poate face fie prin intermediul unei aplicatii facebook fie prin introducerea manuala a datelor.

Daca nu ti-ai facut cont pana in acest moment pe www.eBloguri.Ro ma aplec in fata ta draga cititor si te invit sa te convingi!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Despre surpriza – Ce imi recomandati ?

Site-ul este aproape 89% gata … optimizat este .. insa am nevoie de acea explozie pentru ca promovarea sa fie

De ce sa stai pe scaun cand esti in fata calculatorului

Laptopul este mai atractiv decat un desktop pentru ca ofera libertate de miscare, atata timp cat este bateria incarcata. Din

Dionysus v1.2 Cssigniter WordPress Theme

Dionysus is the perfect theme for DJs, Bands and everyone in the music industry. Show your new releases, your tour


8 comments

Write a comment
 1. Florin
  Florin 10 martie, 2014, 19:04

  Nu prea stiu care o sa fie succesul acestei comunitati, dar daca se lucreaza la ea – asa cum trebuie – cu siguranta o sa fie o comunitate de succes. Conteaza foarte mult calitatea si continutul acestei comunitati, daca e unul potrivit, atunci va avea succes. Eu sunt inscris si sper sa apara cat mai multe persoane in comunitate.

  Reply this comment
 2. Perfu
  Perfu 10 martie, 2014, 22:44

  Sa stii ca parerile sunt impartite cand vine vorba de linkurile nofollow : Eu personal am testat si am vazut ca nu sunt idexate linkurile dar te ajuta si linkurile nofollow sa urci in pozitii pe motoarele de cautare

  Reply this comment
  • LoccoChicco
   LoccoChicco Author 10 martie, 2014, 23:27

   Te astept si pe tine pe eBloguri.Ro .. impreuna dezvoltam cel mai puternic proiect din blogosfera….in care toata lumea are de castigat.

   Reply this comment
 3. Cristi
  Cristi 17 martie, 2014, 17:35

  Buna ideea cu subdomeniile..plus de asta domeniul ebloguri.ro poate capata o autoritate destul de buna daca lucrati intens si asta poate avea efect benefic asupra bloggerilor si a blogosferei. Buna initiativa va felicit.

  Reply this comment
 4. Mihai
  Mihai 17 martie, 2014, 17:37

  Daca spuneti ca oferiti dofollow e mai mult decat ok. Sa ne promovam blogurileee 😀

  Reply this comment
 5. Cezar
  Cezar 17 martie, 2014, 17:38

  Blogosfera din Romania avea nevoie de ceva fresh. Toateblogurile deja s-a invechit… Felicitari pentru platforma.. nu stiu cum ati reusit dar clar este ceva nou.

  Reply this comment
 6. Silviu UDREA
  Silviu UDREA 29 martie, 2014, 18:13

  Multa bafta cu platforma 🙂

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte