Fara probleme

cpanel_softaculous_logoVa mai aduceti aminte cand va intrebam ce server folositi ? Ei bine eu folosesc in continuare un server dedicat de la aciphosting si pe zi ce trece sunt tot mai mandru de el. Cu un Cpanel complex el imi ofera tot ce am nevoie! Daca pana acum pierdeam aproximativ 20 min cu uploadarea wordpress-ului acum cu functia Softaculos in 2 min am si scriptul urcat pe server si baza de date Msql gata.. tot ce trebuie sa mai fac este sa ma loghez in wp-admin sa pun template-ul preferat doua ,trei plugin-uri si gata noul meu proiect pazat pe platforma wordpres este gata de lansare… Timp total 5 min!

Cineva ma ruga acum ceva timp sa-i fac niste subdomenii… vreo 30,40  la numar si toate pe wordpress.. dar tipul nu avea Softaculos instalat si nici Fantastico deluxe .. a trebuit sa-l refuz pentru ca va dati seama cat timp imi pierdeam in fata calculatorului pana le dovedeam . Ce e cert ca tipul asta nu avea serverul ce-l am eu acum …probabil ca daca il avea nici nu stateam pe ganduri .. in doua ore cu siguranta erau gata! Acum vine si intrebarea pentru voi.

Ce programe de editare fisiere php folositi si ce client ftp va este mai la indemana?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

7 thoughts on “Fara probleme

  1. Pentru editare php folosesc Notepad++ dar iti recomand sublime text 2 iar pentru ftp folosesc de cand ma stiu doar filezilla.

  2. Client FTP folosesc Filezilla / Total Commander si Editor am Notepad ++. Mai folosesc si un soft cu care mi-am facut un server local la mn in pc sa pot testa unele chestii in Php. Softul se numeste XAMPP.

Lasă un răspuns