click aici

Adrenalina pe doua roti


Piese motociclete

Acum cateva saptamani fratele meu mai mare si-a cumparat o motocicleta, este o Yamaha pe care orice biker inrait si-ar dori-o. A cumparat-o la un pret destul de bun .. aproximativ 3500 de euro .. dar este de vis va spun pe cuvant. El nu este in tara este plecat afara si m-a rugat sa ma interesez de casti moto ieftine sau de echipamente de protectie pentru ca el daca lucreaza aproape non-stop nu are timp.

Macar cu atata lucru sa-l ajut si eu.. cunosteam cateva magazine online de profil insa m-am oprit la tehnomoto.ro pentru ca stiam ca la ei preturile sunt mai accesibile inca de cand un amic de-al meu care avea un magazin de piese auto la noi in oras m-a rugat sa-i dau si lui o comanda de niste baterii moto pentru ca nu mai avea pe stoc.

Zis si facut, am intrat pe site-ul lor si am inceput sa rascolesc dupa cele mai bune si mai accesibile preturi pentru ca, sa fim seriosi, de la ei de pe site chiar ai de unde alege. Am comandat.. in doar 24 ore comanda mi-a fost livrata iar acum stau sa le reimpachetez si sa-i dau „send” cu destinatia Barcelona. Sper sa fie pe gustul lui ceea ce i-am cumparat. Voi ce parere aveti de ‘maniacii” astia pe doua roti? Ati fost pana acum la vreo intrunire de-a lor? Eu am fost la Snagov la una si vreau sa spun ca si acum parca mai aud muzica rock. 😀

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Archos – Premium PSD Theme for Architects (Creative)

Archos PSD Theme for Architects is a powerful Template specially made for architects and Creatives. It contains UNIQUE layout with

Etimologiile lui Isidor

Etimologiile lui Isidor, altfel spus, „cunoasterea” in urma cu 1000 de ani in urma, 1500 chiar. De ce „cunoastere” si

One of the Most Divisive Games Is Getting an HD Remaster

Of all delectable islands the Neverland is the snuggest and most compact, not large and sprawly, you know, with tedious


Tags assigned to this article:
baterii motoreuniunea bikerilorSnagovtehnomoto

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte