5 motive bune de a urmari Toy Boy, serialul spaniol caliente difuzat de Netflix

Pentru a mai scapa de plictiseala in aceasta perioada de izolare, tribulatiile unui grup de striperi pe plajele din Marbella se impun drept solutia ideala.

O placere vinovata. Elite, La Casa de Papel…ibericii au aptitudinea de a produce seriale medii…insa incredibil de adictive. Este si cazul lui Toy Boy, difuzat incepand cu toamna trecuta pe Antena 3 in tara de origine si disponibil incepand cu luna aprilie pe Netflix. Despre ce este vorba ? Dupa o perioada lunga petrecuta dupa gratii – sapte ani mai precis – Hugo Beltran este eliberat conditionat. Sapte ani mai devreme este acuzat de uciderea sotului amantei sale, un om de afaceri influent. Determinat sa isi demonstreze nevinovatia cu orice pret, Hugo se bucura de sprijinul unei tinere avocate si, mai ales, a prietenilor sai striperi. Pe scurt, o intriga care se poate rezuma in trei cuvinte : sexo, fiesta si dinero.

O senzatie de relaxare necesara in aceasta perioada dificila. Datorita faptului ca suntem cu totii nevoiti sa ne izolam din cauza pandemiei cu coronavirus, stam cu totii in case asteptand ca aceasta criza sanitara sa ia sfarsit. Nu toata lumea are norocul sa detina o gradina sau acces la un peisaj paradisiac pentru a-i creste moralul. Aici intervine Toy Boy – cu intinderile sale de nisip alb, decorate cu palmieri si alte peisaje paradisiace.

O poveste gay care ne impresioneaza. Pe langa faptul ca avem un erou presupus bisexual, Toy Boy vine cu o poveste de dragoste impresionanta dintre doi barbati. Printre colegii striperi ai lui Hugo facem cunostinta cu Jairo care lucreaza ca escorta pentru a-si castiga existenta. Acesta din urma se apropie de Andrea, ambii avand traumatisme peste care incearca sa treaca. Trebuie sa precizam faptul ca Jairo este mut, nu poate vorbi.

O nota de Magic Mike apreciabila. Aproape in fiecare episod gasca de striperi din Toy Boy ne incanta cu scene de dans memorabile. Hugo, Jairo si ceilalti apar imbracati in costume de pompieri si isi afiseaza corpurile frumos sculptate in fata femeilor in delir…si al nostru, celor de acasa bineinteles. Aceste scene ne duc cu gandul la Magic Mike cu Channing Tatum, film care s-a bucurat de un succes imens dupa lansare.

Hugo si camarazii sai. Daca ar fi sa alegem un singur motiv pentru care ar trebui sa vizionezi acest film, oricat de superficial ar suna, ar fi pentru Hugo si camarazii sai. In aceasta perioada de izolare in care putem iesi doar pentru a ne asigura cele necesare, acesti tipi sunt perfecti pentru a ne “clati” ochii.

Ai inteles, Toy Boy nu “risca” sa fie numit serialul anului. Insa, aceasta fictiune spaniola este mai mult decat ideala pentru aceasta perioada, ne captiveaza fara indoiala.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns