Lectiile de viata oferite de celebrul serial Sex and the City

Ce ne-au invatat indragitele personaje ale serialului Sex and the City?

De-a lungul celor sase sezone si celor 94 de episoade, serialul Sex and the City ne-a oferit numeroase situatii de viata: la locul de munca, din viata de zi cu zi sau in legatura cu relatiile amoroase. Cele patru protagoniste, ajunse la varsta de 30 de ani, celibatare, au avut parte de numeroase probleme. Am ras si am plans alaturi de acest serial insa, in egala masura am avut de invatat o multime de lectii.
Serialul Sex and the City a debutat pe 6 iunie 1998. A beneficiat de 6 sezoane precum si de doua filme independente. Productia unui film cu numarul 3 a fost intrerupta din cauza unui conflict puternic dintre Sarah J. Parker si Kim Cattrall.

Cariera. Cele patru personaje ale serialului au avut o viata profesionala destul de bine trasata. Carrie era scriitoare, Miranda era o avocata de success, Samantha detinea propria sa companie si Charlotte conducea o galerie de arta.

Bani. In al doilea sezon al serialului, Miranda iese cu un barbat caruia ii este greu sa accepte ca ea castiga mai multi bani decat el ceea ce duce la despartire in cele din urma.

Scuze. Miranda a declarat la un moment dat ca si-ar dori ca fostul ei iubit sa ii aprecieze succesul nu sa se scuze si sa se ajunga la despartire din aceasta cauza.

Ce vor femeile. Cele patru femei au fost intotdeauna sincere cu privire la dorintele sale, Samantha in special.

Prietenia dintre femei. Insa, dincolo de subiectele despre sex, iubire si relatii, serialul a tratat in special si relatiile dintre femei. Cele patru formau un grup extrem de sudat care imparteau absolut totul, vorbeau despre absolut orice si se ajutau reciproc. Se sustineau in momentele dificile insa erau in egala masura capabile sa rada impreuna de absurditatile vietii.

Look. Serialul a devenit extrem de popular si datorita tinutelor incredibile purtate de protagoniste.

Judecati. Uneori, ne intereseaza prea tare ce cred ceilalti despre noi insa Samantha ne arata ca acest lucru este complet ridicol, ca nu ar trebui sa procedam asa.

Jocul reprosurilor. Am invatat in egala masura faptul ca este extrem de usor sa le facem celorlalti reprosuri insa ca nu trebuie sa uitam niciodata faptul ca nu suntem perfecti. Carrie ne-a demonstrat din plin acest lucru atunci cand Big i-a rupt inima si cand ea i-a rupt, la randul sau, inima lui Aidan.

Iertare. La fel ca si noi, niciunul din personajele serialului nu este perfect. Miranda a stiut sa il ierte pe Steve, barbatul de care s-a despartit atunci cand a inselat-o. Cu totii comitem erori.

Viata de celibatar. Protagonistele ne-au aratat in egala masura cum arata viata de celibatar si ca este nevoie de putin timp pentru a ne gasi sugletul pereche.

Sezonul cu numarul cinci a avut doar 8 episoade. De ce? Deoarece Sarah Jessica Parker era insarcinata.

Apartamentul lui Carrie. Apartamentul lui Carrie a fost vandut pentru suma de 10 milioane de dolari in viata adevarata. Este situat pe strada Perry din Manhattan.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns