Totul era perfect

E frumos sa te plimbi si ce senzatie e mai frumoasa decat sa te plimbi cu masina, mai ales pe drumuri noi sau chiar si vechi pe care poate le cunosti ca pe propriul buzunar dar cel mai bine e atunci cand esti in masina ta, fie chiar si singur, cred ca e una din cele mai frumoase experiente din lume, poate petru mine cel putin care nu fac vreun sport extreme dar o plimbare poate rezolva multe, chiar si atunci cand te simti rau si ai nevoie de un moment de liniste si gandire sau orice altceva. Eu sunt acel gen de persoana si nu regret pentru ca e ceva ce ma relaxeaza si imi place foarte mult, mai ales ca vine sezonul cel mai frumos, iarna.

Totul era perfect pana intr-o zi.

Abia ce iesisem de la servici dupa o zi chiar aglomerata asa ca de ce sa nu imi rezerv de a ma plimba putintel cu masina si sa imi adun gandurile unul langa celalat, si sa merg eu sa ma bucur de ninsoarea usoara de afara ce ducea peisajul intr-unul din povesti. Era frumos imprejur totul era alb si frumos, dar doar la un moment in care nu stiu cum nu am apucat sa vad un obstacol se pare ca inevitabilul nu a putut fi evitat. Eu scapasem cu nici macar o zarietura dar nu puteam spune acelasi lucru si despre masina mea, de care imi parea chiar foarte rau.

vw

Am ajuns usor usor acasa si am parcat masina apoi cand am intrat in casa am inceput sa ma gandesc unde as putea gasi vreo rezolvare, sa repar micutul meu amic de calatorie si sa mergem in continuare sa ne bucuram de peisaj, asa ca uite ce ma gandisem, de ce sa nu cautam si rezolvarea pe internet asa ca ba intr-un site in altul am dat de cei de la http://www.stoauto.ro care mi-au oferit tot suportul de care aveam nevoie plus ca imi spuneau ca nici nu se va observa diferenta, asa ca zis si facut imediat am facut inventarul cam ce imi trebuia si urma doar sa le pun cap la cap ca un puzzle si sa imi continui aventurile in minunata lume a soselelor, dar linistita.

Dupa ce am terminat de rezolvat problema am putut sa ma conving cu proprii mei ochi, nici macar nu se observa acea diferenta de care ma temeam cel mai mult.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns