Stii care sunt cele mai inteligente vedete din showbiz?

In ciuda controverselor din jurul felului in care se masoara inteligenta umana, testul IQ ramane totusi una din cele mai fiabile si mai coerente. Un IQ de 90 este astfel considerat drept o inteligenta medie, dar celebritatile din acest articol au o inteligenta peste medie, vei vedea!

Jodie Foster

Vedeta de cinema are un IQ de 132. A inceput sa citeasca deja de la varsta de 3 ani si se poate lauda cu faptul ca vorbeste numai putin de 4 limbi. De altfel, universitatea Yale i-a decernat in 1997 un doctorat onorific in arte frumoase.

Madonna

Nu e de mirare ca celebra cantareata a reusit cu brio sa isi incheie studiile. Are un  IQ ridicat de 140.

Steve Martin

Este o vedeta foarte celebra, care exceleaza in mai multe domenii, de la comedie la magie. Dar si in arta dramatica. Fara indoiala ca acest lucru se datoreaza si unui IQ de 142.

Sharon Stone

Cu un IQ de 154, celebra actrita este foarte inteligenta. O inteligenta rara care se adauga unui talent fara pereche.

Shakira

Cantareata de origine columbiana are un IQ de 140 si vorbeste in mod fluent mai multe limbi, printre care franceza, portugheza, engleza si spaniola.

James Franco

Actorul de origine americana are un IQ remarcabil de 130. Si-a facut studiile la Universitatea din California, in Los Angeles.

Rowan Atkinson

Ei bine, da, celebrul Mr Bean are un IQ incredibil de 178. Un veritabil geniu cu alte cuvinte.

Quentin Tarantino. Celebrul cineast american nu are diploma universitara, dar are un IQ de 160, adica este unul din cei mai inteligenti.

Oprah Winfrey

Celebra prezentatoare are un IQ de 136 si a primit recent o dimploma onorifica de la Universitatea Duke si de la Universitatea Harvard.

Nicole Kidman

Coeficientul de inteligenta al actritei australiene este de 132. Nicole Kidman si-a facut studiile la Victorian College of the Arts in Australia.

Natalia Portman

Actrita are un IQ de 140. Are o diploma de la Universitatea Harvard in psihologie si vorbeste fluent numai putin de cinci limbi.

Meryl Streep

Celebra actrita are o inteligenta exceptionala, cu un IQ de 143. A obtinut mai multe diplome, printre care si o diploma onorifica de la Harvard, in 2010.

Matt Damon

Pe langa talentele sale exceptionale de actor, Matt Damon poseda si o inteligenta iesita din comuun, cu un IQ de 160, ceea ce face sa fie una din cele mai inteligente celebritati.

Lisa Kudrow

Actrita si comediana de origine americana are un IQ de 154. A obtinut o licenta in fiziobioologie, la Colegiul Vassar din New York.

Bill Gates

Celebrul antreprenor are un IQ foarte ridicat si el, de 160, un lucru care poate explica si reusita sa in calitate de fondator Microsoft.

Arnold Schwarzenegger

Pe langa fizicul sau impresionant, celebrul actor are si o inteligenta iesita din comun. Are un IQ de 135. A obtinut si o diploma in afaceri la Universitatea din Wisconsin.

Courtney Cox

Este o actrita foarte talentata cu un IQ de 122.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns