click aici

Parodie Puya – Undeva in.. Baia Mare


puya-main

Cine nu cunoaste piesa lui Puya „Undeva in Balcani” senzationala creatie a baiatului de cartier care chiar a spart toate topurile, fiind nominalizata pana si unde nu se fac nominalizari, cantata de mosnegi si copchilaraia din fata blocului deopotriva? Toata lumea este undeva in Balcani, frate, cu mic cu mare. Si totusi, undeva in Baia Mare este mai tare ca in Balcanii lui Puya! Celebra parodie dupa piesa cu acelasi nume, te face de te prapadesti de ras, semn ca romanul nostru licean are o imaginatie incomensurabil de bogata si stie sa o dea in caterinca din orice. Sunt convins ca Puya a apreciat videoclipul parodie si nu m-ar mira sa-i vedem impreuna in viitorul videoclip.. filmat daca se poate la Baia Mare!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Bicicleta viitorului, un „MP3” care merge singur şi nu poate fi furat

Pegasul de pe vremea bunicului va privi ruşinat către noile modele pe care le-am putea zări pe străzi, în următorii

10 lucruri fascinante despre animale

Animalele sunt incredibile! Sunt milioane de specii de animale si sunt pe cat de fascinante, pe atat de diversificate. Unele

Mustacioara lui, pana…rasului!

Iată 15 oameni care au avut grijă să aibă cele mai amuzante 15 mustăţi sau bărbi din lume: [nggallery id=141]


Tags assigned to this article:
Baia MareBalcanifunnyparodiepuyaundeva

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte