De ce ceasurile de mana cu cadran mare vor fi întotdeauna barbatesti

MK_Top15-46

Cei care iubesc ceasurile, de obicei sunt persoane mai indraznete, un pic mai sofisticate fata de restul oamenilor si de cele mai multe ori, acestia apreciaza complexitatea ingineriei fine. Sunt colectionari de arta, de estetica, de lucruri care dureaza.

Ceasurile cu un cadran mai mare, au avut o calatorie interesanta care continua sa ii exercite pana si pe oamenii din zilele noastre. Amintiti-va cand ceasurile mari de buzunar faceau furori, clasic, da, dar nu chiar asa de convenabil in zilele noastre. De curand, au avansat la ceasurile de mana, care sunt mai mici si mult mai practice, iar din fericire, aceasta tranzitie a fost rapida si indrazneata. Cadranele de ceas de 37-39 de milimetri ale anilor ’90, s-au transformat in cadrane de 45-48 de milimetri, care impodobesc ingheieturile legendelor precum Sylvester Stallone sau simbolurile James Bond sau vedetele sportive precum James Pattinson si David Beckham. Fie ca vine vorba de ceasuri negre, sau casual, sport sau asortate cu o imbracaminte de moda, barbatii doresc sa iasa in evidenta cu un ceas bun de fiecare data.

Exista multa sofisticare in simplitatea ceasurilor mari, deci credeti-i pe oamenii care va spun asta. Cand un om actioneaza constien in asi alege dimensiunea si stilul unui ceas barbatesc, spune ceva despre el, nu? Ganditi-va la calitatea impecabila a lui Elvis Presley care purta negru, sau la George Clooney care este fan Omega, acestea arata o aroganta clara, o incredere in stilul distinct, un fler inconfundabil. Barbatii arata o adevarata colectie de ceasuri la moda, iar asta nu pentru a putea spune timpul exact ci pentru a dovedi ca este atat de natural sa fi sofisticat.

In medie, barbatii poarta putine bijuterii, ceea ce face ca ceasul de mana sa fie o expresie a personalitatii innascute. Cele mai bune ceasuri de mana sunt nepretioase, versatile, urbane si clasice. Se poate spune cu siguranta ca majoritatea barbatilor detin mai mult de un ceas, astfel incat sa poata purta ceasul potrivit la ocazia potrivita. Un barbat intra in costum negru din trei piese, si uimeste prin eleganta si simplitatea lui in acelasi timp, apoi isi intoarce ocazional mana pentru a verifica timpul pentru a descoperi un fitbit? O astfel de situatie poate fi un dezastru pentru imaginea acestuia, de aceea ceasrile cu un cadran mai mare se va potrivi intotdeauna unui barbat bine imbracat si elegant.

Este greu dar in acelasi timp usor pentru un barbat sa isi gaseasca ceasul potrivit pentru ocazia potrivita, iar pentru a usura lucrurile Brasty.ro pune la dispozitie o sumedenie de modele de ceasuri barbatesti, fie ele cu cadran mare sau fit, la preturi accesibile.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns