In ce statiune mergem pe 1 Mai?

Inca am mari dubii in legatura cu sejurul pe care vreau sa il fac pe data de 1 Mai. Prietenii mei vor cu totii la munte, eu vreau mai mult la mare. Nu am niciodata un “fan munte” si nici nu cred ca voi fi vreodata. Desigur, mi-ar placea sa traiesc intr-o zona montana, sa simt aerul curat, insa parca mai mult mi-as dori sa traiesc la mare, cel putin in perioada verii.

Cred ca vom ajunge la un consens si vom merge tot acolo unde vreau eu, pentru ca am cele mai bune cunostinte despre turism spre deosebire de ei. Le-am explicat cativa factori care sa le arate de ce e mai bine la mare acum si mai tarziu la munte.

Cred ca statiunea in care vom merge va fi Eforie Nord, o statiune care eu cred ca este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe litoral. Facand un mic top, in topul preferintelor mele sta Eforie Nord, Mamaia, Neptun, Costinesti si apoi celelalte statiuni. Nu stiu altii cum sunt, dar mie Eforie Nord mi se pare cea mai accesibila statiune pentru oricine. Este o statiune foarte mare unde ai si unde sa iti petreci si timpul liber, dar platesti si mai putin pentru servicii. Plaja din Eforie Nord nu este tocmai cea mai selecta, insa sunt zone in care apa este azurie iar nisipul arata mai mult decat prezentabil. Facand o mica comparatie pret – calitate, reiese ca statiunea Eforie Nord are probabil cele mai bune preturi la ceea ce ofera. Desigur, sudul litoralului este deseori mai ieftin, insa aici difera un pic si serviciile.

Le-am explicat prietenilor de ce se merita un sejur la mare in aceasta perioada. Banii pe care ii cheltui la munte sunt cam aceeasi, insa cred ca marea are un atu in plus. Daca mergeti pe strada si intrebati oamenii, unde ati vrea sa faceti un sejur cu 1000 de lei? La munte sau la mare? Probabil ca cei mai multi va vor spune ca vor vrea la mare, nu doar pentru ca iubesc neaparat marea, ci pentru ca li se pare mult mai rentabil sa mergi la mare decat la munte.

Iar ca sa va dau cateva preturi, la un hotel obisnuit din Eforie Nord puteti merge cu 60 lei pe noapte de persoana. Mi se pare mai mult decat accesibil. Daca stai in jur de 4 nopti, cat tine perioada concediului de 1 mai, platesti in jur de 240 lei. Astfel, cu 1000 ron stai lejer si cheltui cat poti pentru ca iti ajung banii.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns