click aici

Ce scumpiri vor fi in 2014


Ca la fiecare inceput de an, scumpirile par sa nu se mai termine. Mereu sfarsitul de an vine cu  anunturi despre scumpirile care vor veni in prima luna a anului. Se pare ca pentru consumatorii  de alcool sau tutun, vestile nu sunt prea imbucuratoare. De asemenea, scumpiri vor fi si in ceea ce  priveste energia electica si gazele naturale.

Proprietarii de autoturisme vor da de asemenea mai mult  pe benzina si motorina, asa cum pare a se intampla la fiecare inceput de an. Asadar, criza economica  nu e suficienta, ci mai trebuie majorate si alte bunuri si servicii de care beneficiaza multi dintre  romani.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Tiled Gallery Post Format

Quickly recaptiualize multifunctional architectures whereas professional methodologies. Dramatically envisioneer installed base technologies via client-based ROI. Distinctively architect equity invested methodologies

Azi e punct… da punct… !

Sa incep iar cu inceputul..? Nu, nu mai are rost..Inceputul a fost undeva demult… cand o aripa de inger m-a

Si eu l-am ales

Zilele acestea vorbeam cu o veche cunostinta din Constanta si imi spunea ca are nevoie de haine. Nu isi poate

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte