Black Friday, 2013 – anvelope de iarna pentru Golf-ul meu

Acest articol este dedicat masinutei mele care din pacate a cam imbatranit si incepe sa aiba nevoie de cate ceva. Inainte sa scriu articolul cu lista de magazine online participante la Black Friday am descoperit acest articol si de acolo reiese includerea site-ului MotorVip.Ro in lista mea.

https://i0.wp.com/www.getaward.co/wp-content/uploads/2013/11/winter_reif1.png?w=640Pe langa multe alte piese ce necesita schimbare ar mai fi ceva, anvelope de iarna. Se apropie inevitabil sezonul rece, atat de rece, ce dupa cum bine stiti va veni cu temperaturi cu mult sub zero grade, cu lapovita si cu foarte multa, multa ninsoare. Pe langa faptul ca nenea agent de circulatie nu ne va lasa sa circulam cu masina daca nu e echipata cu anvelope cu steluta cu siguranta ne v-a da si amenda….. dar cel mai grav este ca putem face accidente rutiere si nu cred ca este vreun sofer in aceasta lume care si-ar dorii una ca asta.

Cel mai bine ca in perioada urmatoare, ca tot se apropie si Black Friday sa faceti o vizita magazinului online www.motorvip.ro si sa aruncati o privire in „rafturile virtuale” bine expuse pe doctor my car needs fixingsite-ul lor, ca si ei se numara printre cei ce vor avea reduceri de pret  cu ocazia aceluiasi eveniment.

Eu o sa-i fac cadou Golfulet-ului meu un set de anvelope si cred ca de data aceasta vor fi anvelope de iarna de la producatorul Matador pentru ca se merita o astfel de investitie. Niciodata nu m-a lasat in drum si nici nu cred ca ma v-a  lasa atat timp cat vor exista profesionistii care sa aiba grija de el. Dupa sarbatorile de iarna cu siguranta il voi baga putin in service pentru o revizie totala…. vreau ca masina aceasta sa fie condusa si de fiul meu! Nu stiu de ce dar asa mult m-am atasat de ea de nu va vine a crede….probabil ca este prima masina a mea.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Black Friday, 2013 – anvelope de iarna pentru Golf-ul meu

Lasă un răspuns