Am adaugat un nou camp – CNP – VA RUGAM COMPLETATI.. pe bune?

Dupa ce am citit articolul postat de Cristian Iosub la el pe blog parca am sarit si eu ca ars. Ma cum e posibil asa ceva? Cata prosteala din asta asa pe fata mai suntem obligati sa inghitim? Nu ar fi fost o problema daca se lansau si ei pe silent, adica ok ai un bussines si vrei sa ti-l promovezi, promoveaza-l tata dar explica-i utilizatorului concret despre ce e vorba. Unde esti Cataline sa-i tragi de maneca si pe astia si sa-i intrebi unde le sunt datele de contact, numele la firma sau alte balarii ca pentru mine toata treaba asta cu smart**live deja „PUTE RAU, DAR RAU DE TOT”

Iuliane ce faci tati… tu care efectuai platile la timp …tocmai tu te-ai gandit sa lansezi o astfel de porcarie? Daca se mai aduna inca 30,40 care vad lucrurile asa cum le vad si eu, viitorul tau si al firmei tale tinde sa se termine brusc precum o prapastie 😀 . Nu poti promova asa ceva.

Plus de asta Cristi avea mare dreptate (Data Protection) daca pentru advertoriale nu s-a luat nimeni de tine pentru ca aveai „un rahatel” mai mic aici deja incepi sa ceri CNP-URI ?

1. Am adaugat un nou camp  –  CNP –  VA RUGAM COMPLETATI in meniul My details /Profile
Acesta va deveni absolut necesar in colaborarea noastra viitoare, pentru identificare/modificare in cazul in care pierdeti/uitati parola sau raspunsul la intrebarea de securitate. De asemenea CNP-ul dvs va fi folosit in procedurile de plata (emitere facturi fiscale, etc)

Pe bune voi aveti incredere sa va lasati datele personale pe oriunde? Vorba lu’ Cristi cand s-a facut recensamantul ati sarit ca arsi cum ca nu le dati datele desi ei erau autorizati din acest punct de vedere, acum pentru cativa euroi dati cu ele pe oriunde?

Una peste alta, dragi blogeri….prietenii mei … va rog sa nu promovati acest „rahat comercial” pentru ca in maxim 2 luni va disparea.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

4 thoughts on “Am adaugat un nou camp – CNP – VA RUGAM COMPLETATI.. pe bune?

  1. N-am prea inteles nimic din post. Locco, esti sigur ca l-ai scris pentru cititori?

    In primul rand, CNP-ul este necesar pentru a-ti genera facturi – n-am idee din postul tau cine si pentru ce iti cerea CNP-ul.

    In al doilea rand, aici in formular tocmai mi-ai cerut adresa de email – care face parte din datele mele personale.

  2. ok, ok … dar acel camp cu CNP-ul putea sa-l ceara dupa ce intocmeau un contract. nu direct pe o pagina unde nu se afla termeni si conditii, despre administrator, despre firma … bla bla bla… Daca stai si cauti „mai adanc” pe site-ul meu gasesti: nr de telefon, NUME REAL, adresa email si multe altele. Daca vivasms a avut un real succes in conditia in care nu prea au apelat la blogosfera…uite ca smartPLMlive.ro face apel direct la blogosfera si vei vedea multa lume cu buza umflata.

  3. Mie imi suna aiurea… cum plm sa dau cnp-ul ptr a imi emite facturi daca eu nu am un contract cu firma. Si ca sa scriu un advertorial cu cred ca este neaparat nevoie sa fac contract cu cineva…mi se pare o tampenie.

Lasă un răspuns