Cei mai inteligenti caini de care poti avea parte

Cei mai inteligenti caini de care poti avea parte

Vrei sa ai parte de un caine inteligent?Ei bine, sunt anumiti caini cu abilitati care te vor surprinde. Acceseaza acest site pentru a descoperi care sunt rasele de caini care ne pot impresiona cu inteligenta lor.

   Iata care sunt cei mai inteligenti caini

Rottweiler

Aceasta rasa a fost utilizata initial la stana dar usor usor oamenii si-au dat seama de inteligenta lor si au inceput sa ii utilizeze in politie. Rottweiler-ul este un caine inteligent care are nevoie de foarte multa miscare si care este ideal pentru familiile cu copii.

Ciobanesc german

Este un caine care se face usor remarcat atat prin aspectul sau cat si prin atitudinea sa nobila. Ciobanesc german este cea mai cunoscuta rasa din lume. Acesta a devenit popular dupa ce in timpul Primului Razboi Mondial armatele germane au trimis ca mesageri Ciobanestii germani pentru a localiza ranitii. Sunt caini inteligenti, loiali si care au aptitudini de paznici.

Labrador retriever

Aceasta rasa se folosea inainte pentru a trage plasele de pescuit prin apele inghetate. Abia la inceputul secolului al XIX-lea acestia au fost vanduti englezilor care isi doreau un animal domestic atat de frumos si de prietenos. Datorita inteligentei lor sunt recunoscuti ca fiind perfecti pentru vanatoare, caini de urmarire sau ghizi pentru persoanele cu deficiente de vedere. In plus sunt perfecti pentru familiile cu copii. Au un nivel ridicat de energie si vor incarca de cele mai multe ori regulile puse de stapani.

Doberman

Numele rasei provine de la germanul care a descoperit aceasta rasa la sfarsitul secolului al XIX lea. Este un caine puternic si protector. Acesta se afla in prezent in topul celor mai inteligenti caini din lume deoarece se spune ca are mintea unui om dar si un aspect elegant. Este inteligent, receptiv, sensibil si poate participa chiar si la concursuri de agilitate.

Pudel

Pudelul sau canisul sunt caini frumosi dar care se fac remarcati mai mult decat prin aspectul lor fizic. Acestia se incadreaza in topul celor mai inteligenti caini din lume. Invata repede si de bunavoie si poate efectua cu usurinta tot felul de trucuri si raspunde la cele mai haioase comenzi. Este de asemenea un bun inotator.

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns