Schimbare de look si atitudine

Au trecut cativa ani buni de cand viata mi s-a schimbat, pe langa faptul ca am o familie, un copil, m-am mutat in oras nou deci prieteni noi, cunostinte noi… Unde vreau sa ajung cu asta? Prietenii si cunostintele mele noi nu ma cunosteau inainte de a ma muta aici, habar nu aveau cum era viata mea si mai ales cum ma purtam. Asa ca le voi spune eu aici cate ceva despre mine… Caracterul nu mi l-am schimbat deci despre asta nu mai este nevoie sa le vorbesc asa ca o sa vorbesc despre exteriorul meu.

logo2Lasand la o parte faptul ca aveam cateva pierce-uri prin buze stilul meu vestimentar era cu totul altul, adica daca astazi ma imbrac ceva mai serios si ceva mai elegant inainte eram rapper convins… la mine in sifonier gaseai tot ce tinea de un rapper veritabil: blugi largi, tricouri la fel de largi, bandane… in fine, tot arsenalul..

bossorangeDe cand sun familist insa stilul meu vestimentar s-a schimbat foarte mult. Am fost ajutat intr-adevar de adevarati specialisti in domeniu, mi-am cumparat si foarte multe haine online de la Boutique Mall, un magazin de haine de firma in totalitate. Tot de aici mi-am achizitionat, mai mereu, blugi barbati de la unele din cele mai prestigioase case de mida, branduri foarte cunoscute atat la noi cat si peste hotare.

Insa achizitionarea de haine din acest magazin nu s-a oprit aici, cintinui sa cumpar de la ei… am si pus ochi pe o pereche de blugi marca Boss Orange, foarte eleganti dar si la moda pentru ca este perioada sarbatorilor… la mine au inceput deja cumparaturile. Imi voi completa tinuta si cu o camasa la fel de eleganta si voi vedea eu ce accesorii voi gasi la ei. Cert este ca nu veti vedea nici macar un tricou larg sau blugi si mai largi la mine in garderoba.

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

2 thoughts on “Schimbare de look si atitudine

  1. Stilul vestimentar se schimba odata cu varsta, insa intradevar atunci cand ai copil si esti familist nu mai poti aborda un stil rebel si trebuie sa fi ponderat in alegerile pe care le faci! Interesant articol!

Lasă un răspuns