Guest Post – My future, my choice: partea intai

Alegerea meaM-am trezit si privesc in jurul meu, nimic nou, nimic care sa imi mai atraga atentia, totul e cunoscut, atat de perfect cunoscut, incat as putea lua de oriunde un oarecare obiect, folosindu-ma de el si de altele asemenea lui cu ochii inchisi, asezandu-le apoi in aceleasi locuri si in aceeasi ordine fireasca alcatuita de mine. Aceleasi lucruri ce ma inconjoara de atata timp si ma folosesc de ele tot de atata timp, incat il cunosc in parte pe fiecare, stiindu-i fiecare rid, fiecare adancitura, fiecare por si orice zgarietura, neputandu-mi fi strain nimic din alcatuirea lor.

Am clipit obisnuindu-mi ochii cu lumina rece si rea a inceputului de zi. Ceasul desteptator de pe hol inca nu se hotarase sa isi faca datoria, si am stat o clipa pe ganduri, nehotarat, daca vreau sa adorm inapoi sau sa imi iau ceva de rontait din dulap, niste biscuiti preferabil. Sau as putea inca lenevi in pat in aceasta amorteala blanda si placuta, visand cu ochii deschisi la momentul in care imi voi putea delecta si trezi simturile la viata in aceasta noua zi cu aroma inconfundabila si indecent de delicioasa a biscuitilor putin mai tarziu, cand oricum va trebui sa ma trezesc.

Aleg si raman intins in pat cu ochii inchisi, pomenindu-ma insa ca am inceput sa ma gandesc la lucrurile pe care mi-as fi dorit sa le fac in acea zi, in loc sa-mi incant mintea cu festinul biscuitilor ce ma asteptau cu siguranta nerabdatori in dulap. Zborul gandurilor mi s-a frant brusc, cand, fara avertisment, inaintea ochilor mi-a aparut chipul ei. Ochi superbi, pielea mata, frunte inalta si buze din care ti-ai fi dorit sa musti pentru a te bucura din plin de dulceata si plinatatea lor. O iubeam fara a ma mai intreba de ce. Chiar simplul fapt ca era inca un copil dulce si naiv era suficient pentru mine. O iubeam si ma straduiam cu orice ocazie sa o fac sa se si simta astfel, incercam sa i-o dovedesc si sa pot gasi mereu cuvintele si gesturile potrivite pentru a i-o si spune.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns