click aici

Cumparaturi pentru doamna


Fiind acasă, împreuna cu soția mea, am zis ca să ne uitam puțin pe internet. Ea dorea cel mai mult sa deschidă un site cu produse de infrumusetare și îngrijire corporala. Atunci am dat căutare pe internet după cuvinte cheie, iar ca rezultate ni s-au afisat mai multe site-uri.

83-philipslogoAm deschis unul dintre ele, la întâmplare, apoi am început să ne uitam cu mare atenție la fiecare dintre ele. Toate erau frumoase și de buna calitate, deoarece erau produse de cele mai bune firme din domeniu. Deoarece eu nu ma pricepeam așa bine în acest domeniu, am lăsat-o pe soția mea sa caute ce o interesa de pe acel site. De fapt ea cauta mai mult ceea ce o interesa, așa ca eu am rămas doar ca să mă uit și sa admir.

Prima data s-a uitat la câteva placi de par și-mi spunea ca și-ar dori și ea una, deoarece dorea sa își schimbe coafura. Dar tot pentru asta a mai spus ca-i trebuie și un ondulator de par nou, deoarece deoarece avea unul vechi și nu mai era bun. Am fost de acord și cu acesta, deoarece și eu îmi doream sa am o nevasta frumoasa și care sa arate bine. Atunci și-a ales din fiecare produs câte unul și a dat comanda online.

După ce a trimis comanda s-a gândit ca-i mai trebuia și un epilator, dar mi-a spus ca aceasta comanda o va pune altădată. Apoi a mai stat și a mai căutat pe acel site și alte produse pe care le-a admirat și totodata verifica și compara prețurile intre ele. După ce a pus comanda a primit și un mesaj din partea magazinului cu ziua și ora când sosea pachetul cu produsele comandate. Tot în acest mesaj i se spunea și modalitatea platii, adică plătea atunci când sosea pachetul, la curier. A fost fericita ca și-a cumpărat aceste lucruri, iar eu sunt fericit de fiecare data când îmi văd soția fericita.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Povestea unei fete despre videochat

Totul se intampla acum aproximativ opt ani pe cand eram inca studenta in Timisoara. Am plecat la studii impreuna cu

Sunt propriul meu sef

Satul sa tot primesc ordine de la sefii firmei unde lucram si de rutina zilnica, am decis sa fiu propriul

M-au ajutat sa-mi curat casa

Multora nu le place conceptul de a restaura o casa in loc sa o darami si sa o construiesti de


Tags assigned to this article:
epilatoareondulator de parplaci de par

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte