click aici

Nimeni altcineva nu poate stii

This topic contains 4 replies, has 1 voice, and was last updated by  LoccoChicco 3 years, 11 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #18801 Reply

  LoccoChicco
  Keymaster

  Nimeni altcineva nu poate sti cu adevarat ce este in sufletul tau, este o realitate ce izbeste clipa de clipa interiorul celor ce au uitat poate sa zambeasca. Se intampla uneor ca la un moment sau altul sa apara cineva ce lasa impresia ca este aplecat asupra ta, inconjurandu-te cu grija, atentie, blandete. Insa este doar o aparitie meteorica, intotdeauna va disparea in necunoscutul din care a venit, confirmand inca odata in plus ca nimeni nu poate sa simta ce se petrece in tine.

  Nepasare? Poate ca nu, eventual indiferenta, insa vina ca lasi pe cineva sa iti patrunda in suflet iti apartine, rational stii ca va pleca candva. Se intampla cand pleaca sa mai rupa inca o parte generoasa din inocenta ta, ajungand mai pustiu, clipe in care sentimentul de singuratate este mai acut decat niciodata.

  #18802 Reply

  LoccoChicco
  Keymaster

  Si pas cu pas, odata cu trecerea timpului, iti pierzi intreaga inocenta, iar cand asta este o realitate poti sa stii, te-ai dus dracului. De fapt o stii, doar tu, simti asta in fiecare noapte nedormita, in fiecare oglinda in care iti vezi chipul brazdat de oboseala. Nu e nimic altceva decat oboseala propriului tau interior.

  #18803 Reply

  LoccoChicco
  Keymaster

  Odata astea fiind spuse, tu personal cititorule, de ce crezi ca nimeni nu poate ajunge in sufletul tau? Esti incapabil sa te deschizi sufleteste sau respectivul/respectiva este mult prea orbita de propriile sale fantasme si mizerii pentru a vedea ceva in tine?

  #18804 Reply

  LoccoChicco
  Keymaster

  Sau, nivelul perceptiei este diferit ( a se citi aici…el/ea, mult prea inferiori ), diferit din punct de vedere empatic, afectiv? Peste toate, revin la titlul topicului, de ce nimeni nu ajunge sa cunoasca ce se petrece in tine?

  #18805 Reply

  LoccoChicco
  Keymaster

  Ar mai fi “lungimea de unda”. Initial crezi ca acea persoana stie ce se petrece cu tine insa in anumite momente vei avea impresia ca nu te cunoaste absolut deloc,iar asta iti poate sterge din ganduri ca te-ar fi cunoscut vreodata. Vreau sa spun ca o mica “greseala” poate fi dezamagire fara cale de intoarcere.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Reply To: Nimeni altcineva nu poate stii
Your information:
Skip to toolbar