click aici

O noua achizitie


0_477_thumbAvea acea dacie inca de pe vremea copilariei… daca statea bine sa se gandeasca crescuse cu acea masina condusa de bunicul lui.. apoi de tatal lui pentru ca intr-un final sa ii revina lui. Un fel de mostenire de familie se putea spune…

Insa el nu isi dorea sa ajunga la fel ca bunicul si tatal lui.. voia sa progreseze pe toate planurile. Avea o functie de conducere si lucrul acesta nu ii permitea sa fie vazut intr-o masina de seama bunicului sau… Asa ca o noua achizitie isi facea simtita din ce in ce mai mult nevoia…

Asa ca s-a hotarat sa isi cumpere o masina noua… care sa fie direct proportionala cu statutul pe care il avea el. Cunostea diferite firme care aduceau masini din Germania de o foarte buna calitate, asa ca se hotara sa apele la una dintre aceste firme. Era foarte important ca aceste firme sa aibe incorporat serrviciul transport masini Germania pentru ca jobul nu ii permitea sa faca un drum pana acolo pentru a-si lua masina.

A gasit o firma foarte buna care avea si acest serviciu de transport masini Germania Romania. Primul pas fusese facut.. Apelase la aceasta companie.. isi alesese modelul de masina pe care il dorea.. acum urma partea cea mai grea: asteptarea.

Timpul nu il ajuta deloc.. trecea foarte greu… si parca nu il mai suna odata cei de la companie sa il anunte de sosirea masinii. Intr-un final.. dupa o saptamana de asteptare ii suna telefonul.. un numar pe care nu il avea in agenda telefonica… raspunse si.. surpriza.. masina mult asteptata sosise.. Trebuia doar sa mearga la reprezentanta si sa isi ia masina.

Alerga intr-un suflet si cand ajunse parca nu ii venea sa creada,, visul lui se implinea.. Nu mai avea sa fie bataia de joc a celorlalti pentru ca nu mai era la volanul batranei dacii.. Avea o masina noua, straina, la moda si foarte performanta.

 

 

 

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Combinele frigorifice de la Artic mi-au salvat evenimentul

Stii acel moment cand urmeaza sa fii socru si m-ai ales organizator de nunta, e o responsabilitate mare dar ce

A reusit

Va povesteam intr-un articol anterior ca am incercat sa-l ajut pe un prieten de-al meu din Moldova sa isi gaseasca

I love you, Beth Cooper (2009)

I Love You, Beth Cooper este povestea unui adolescent proaspăt absolvit de pe băncile liceului care este îndrăgostit de când


Tags assigned to this article:
germaniamasinio noua achizitiretransport masini

1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar