click aici

Freegan – O subcultura stranie

Freegan – O subcultura stranie

Freegan este o subcultura stranie plina de nonconformism ce incalca in buna masura anumite norme firesti ale traiului in societate. O forma de protest?  O alta viziune asupra vietii?  Sau pur si simplu o mana de putori de cea mai joasa speta ce au dat un sens filosofic termenului de gunoier?  Dar sa nu anticipam, hai mai intai sa vedem despre ce este vorba, abia apoi sa tragem o concluzie. Freegan, oameni obisnuiti ce merg la “cumparaturi”, doar ca tomberonul este mai tentant pentru aceste persoane, astfel, “culegatorii” ajung deseori sa umple frigiderul direct din tomberon.

freegan

Freegan, oameni obisnuiti ce merg la “cumparaturi”, doar ca tomberonul este mai tentant

Sa ne intelegem, individul “culege” mancarea din tomberon, insa nu pentru ca este sarac si nu isi permite, din contra, in curentul freegan intalnim profesori, contabili, in general oameni cu slujbe respectabile si bine platite! Insa ei gandesc altfel, sunt adeptii unui stil de viata alternativ, dar mai ales anticonsum! In plus este gratis, este drept, produse alterate, multe cu termenul de valabilitate depasit, sau, aruncate din diverse motive. Si totusi, acesti “culegatori nocturni” nu au nicio problema in a manca o rosie mai veche sau o carne mai…expirata! Fripta bine, pentru ei este un deliciu!

Adepti ai curentului FREEGAN

Exista si adepti ai curentului freegan ce duc acest stil de viata la extrem, fara slujbe, refuza societatea, avand o participare limitata la economia conventionala. Unii ii numesc profitori, altii, nebuni, dar tu, ce parere ai despre acest stil de viata? Daca ai o parere, analiza a acestui comportament, poate o spui aici.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum sa ai un ten frumos

Oboseala isi spune uneori cuvantul si iti strica frumusetea. Machiajul este primul mijloc folosit de femeile care vor sa ascunda

Dilema rezolvata

Ati putea spune ca propria voastra casa este frumoasa si curata, dar chiar daca esti o persoana obsesivcompulsiva in ceea

Clinicco Brasov

Fete frumoase si foarte frumoase, oras sportiv si cel mai curat spital din Europa, medici buni   si foarte buni,


1 comment

Write a comment
  1. Read with Adelina
    Read with Adelina 28 June, 2014, 12:36

    Tot respectul pt ce fac ei, Eu personal nu as avea un stomac suficient de rezistent. Prin ceea ce fac ei, impiedica consumatorismul excesiv. Si ce daca sunt expirate? Sunt sigura ca cei din Africa nu ar face mofturi..

    Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar