click aici

Cunoaste blogosfera – Daniela Vasilache


Andrei Sebastian – Pentru inceput as dori sa va prezentati!
Daniela Vasilache – Salut. In primul rand multumesc pentru intentia de a ma integra in aceasta lume, a bloggerilor, a oamenilor online.
Dupa cum bine stii, numele meu e Daniela Vasilache, detin blogul vasilachedaniela.blogspot.ro de aprox 1 an de zile.
Andrei Sebastian – Despre ce scrii pe blog?
Daniela Vasilache – Subiectele abordate de mine pe blog sunt pareri despre experiente de viata: despre mine, despre iubire, despre oameni, fericire, tristeti, amintiri, ganduri despre copilarie, pareri despre lumea in care traim, vise, etc.
Andrei Sebastian – Ce impact a avut asupra ta lumea online?
Daniela Vasilache – Lumea online stii prea bine ca e diferita si depinde cat de mult timp te ocupi de promovarea blogului si mijloacele prin care o faci, publicului tinta caruia te adresezi…
Andrei Sebastian – Ce parere ti-a lasat lumea online de pana acum?

Daniela Vasilache – La randul meu si eu sunt cititor fidel al unor bloguri si imi place modul de abordare al unora, imi place optimismul lor si starea aceea de bine pe care o transmit.
Andrei Sebastian – Blogul tau inseamna o sursa de venit sau scrii doar din placere?
Daniela Vasilache – Deocamdata scriu din placere, asta fiind si motivul pt care m-am apucat de blog, dar in acelasi timp nu stau deoparte nici cand vine vorba de concursuri pt bloggeri ( si apropo, am si castigat unul din ele. :).
Andrei Sebastian – Mai ai si alte proiecte pe langa blogul personal?
Daniela Vasilache – Ma gandesc serios ca in timp sa deschid un alt blog, cu tematica culinara de aceasta data, pt ca sunt o gospodina desavarsita, ierta-mi fie modestia.
Andrei Sebastian – Iti place sa te implici in ceea ce faci?
Daniela Vasilache – Pt ca sunt adepta lucrului bine facut, imi place sa ma si implic, sau daca imi lipseste motivarea, de orice natura, prefer sa nu mai fac lucrul acela.
Andrei Sebastian – Blogul tau este optimizat SEO?
Daniela Vasilache – Atat cat m-am priceput eu la nivel de incepator pot spune ca este optimizat SEO, desi poate gresesc.
Andrei Sebastian – Pe cine propuneti pentru interviul urmator?
Daniela Vasilache – Cat despre intervievat nu-mi vine nici un nume in cap, probabil canicula isi spune cuvantul acum…Pana data viitoare, sa ne citim cu bine!

Pentru cei ce vorsa participe la astfel de “interviuri blogosferice” sunt rugati sa trimita raspunsurile lor la adresa andrei-sebastian@locco.ro sau sa lase un comentariu in grupul de pe facebook Cunoaste Blogosfera .

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Inchipuiri

Inchipuieste-ti inchipuirea inchipuita inchipuindu-miInchipuiri inchipuite inchipuind inchipuiri in chipuri Inchipuirilor inchipui inchipuirileIn chipul inchipuit fara chip.

Renovarea de sarbatori

Mai este putin si vin mult-asteptatele si indragitele sarbatori de iarna. In fiecare casa va fi sarbatoare si buna dispozitie…

Preturi bune la inchirierile auto

Niciodată nu am realizat cât de importantă poate fi o mașină, cât de mult ne ușurează munca, sau ce beneficii


3 comments

Write a comment
 1. Alina
  Alina 24 June, 2013, 19:35

  Felicitari, la cat mai multe. 🙂

  Reply this comment
 2. vasilache daniela
  vasilache daniela 25 June, 2013, 04:06

  Mai, ma surprinzi si recunosc ca nu ma asteptam sa fiu prima din acasta lista..Multumesc, e o onoare pt mine!!!

  Reply this comment

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar