click aici

American Pie: Band Camp (2005)


Pregătiţi-vă pentru o nouă felie amuzantă din “Plăcintă Americană” – una dintre cele mai mari comedii ale tuturor timpurilor.
În “Plăcinta Americană” – Tabăra de muzică, Matt, fratele mai mic al lui Stifler, este pedepsit să-şi petreacă vara în infama tabără de muzică unde acesta creează o situaţie şi mai jenantă cu ajutorul camerelor de filmat ascunse şi al farselor de prost gust.
Dar când Matt se îndrăgosteşte de Elyse, colega sa de formaţie, eforturile sale de a duce mai departe faima fratelui său intră în conflict cu situaţia creată, ducând spre un sfârşit scandalos.
Tatăl lui Jim (Eugene Levy) joacă în acest film în rolul unui sfătuitor grijuliu care încearcă să-l îndrume pe Matt pe drumul cel bun. Vizionaţi acest film amuzant cu secvenţe extrem de hilare care continuă tradiţia filmelor din seria Placintă Americană.
Sursa: cinemagia.ro
Notă IMDB: 4.9
Durată: 94 minute
Gen: Comedie

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Facturi

Care e singurul lucru de care fiecare om din lumea aceasta s-a saturat sa le tot primeasca? Eu unul spun

O casa curata, o casa sanatoasa

Pentru o femeie o casa curata este echivalentul unei case organizate, frumos amenajate si curate. Caminul este locul unde ne

Adevaratii artisti

Se spune ca artistii sunt neintelesi, din aproape toate punctele de vedere si poate ca uneori asa si este, dar


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar