Cum transporti masina din Germania in Romania

Cum-transporti-masina-din-Germania-in-Romania

Daca ai gasit o masina pecare vrei sa o cumperi din Germania, si nu stii cum sa procedezi, iti oferim cateva detalii care te vor ajuta. Cu siguranta vrei sa ajungi acolo pentru a verifica si testa masina, asa ca cea mai buna optiune este sa pleci din tara cu autocarul. Poti gasi pe ZGR bilete de autocar pentru Germania, la preturi accesibile.

Cat costa sa transporti o masina pe platforma din Germania

Expedierea unui automobil din Germania in Romania, si viceversa, pare un lucru complicat, dar nu este deloc asa. Poti aduce cu usurinta masini pe platforma din Germania, exact la adresa dorita. Pretul poate diferi in functie de locatiile de preluare si livrare, lungimea rutei, orasul si tipul de vehicul care urmeaza sa fie mutat. In general, cu cat ruta este mai lunga, cu atat pretul pe km este mai mic. Costul transportului depinde si de greutatea livrarii si de orice cerinte speciale pe care le ai.

Tipuri de platforme pentru transport

Una dintre modalitatile prin care industria de transport a evoluat, este ca acum exista o varietate de tipuri de platforme din care poti alege pentru a-ti expedia masina la adresa dorita. Platforma pe care o vei alege va depinde de tipul de masina, de bugetul tau si de punctul de plecare si de destinatie. Cele trei tipuri principale de platforme pe care le vei gasi pe piata sunt remorci in aer liber, remorci de transport inchise si remorci platforme.

Remorcile in aer liber sunt cele mai frecvente si cele mai accesibile pentru majoritatea oamenilor. Cu remorca deschisa, masina ta va fi expusa, deoarece nu exista parti laterale de aluminiu care sa acopere incarcatura. Remorcile in aer liber sunt, de obicei, remorci cu doua nivele care transporta simultan pana la zece masini, dar ar putea fi si remorci mult mai mici, care incarca doar unul sau doua vehicule. Desi aceasta este cea mai ieftina metoda, este posibil sa nu fie cea mai buna optiune pentru tine. Asta pentru ca, expedierea mai multor masini inseamna mai mult timp de asteptare, deoarece compania trebuie sa se supuna cerintelor tuturor proprietarilor, iar timpul de ridicare va fi mai mare.

Cu platfromele inchise, autoturismul va fi livrat intr-o incinta cu patru pereti, astfel incat masina sa fie protejata in timpul transportului. Bineinteles, acest lucru va oferi masinii o protectie mult mai mare impotriva vremii daunatoare si a resturilor rutiere. Este cea mai scumpa optiune, dar de obicei aceasta vine impreuna cu o limita mult mai mare de polita de asigurare. Autovehiculele care sunt adesea transportate cu aceste tipuri de remorci sunt in principal cele cu o valoare mai mare.

Platformele obisnuite, pentru o singura masina, sunt cele mai convenabile metode de transport auto, si cea mai buna optiune daca vrei sa iti aduci masina in Romania cand si cum doresti.

Cum decurge transportul

Pentru a te asigura ca masina ta este in siguranta, si va fi livrata la timp la adresa, poti comunica in permanenta cu soferul. Toti soferii companiei sunt licentiati si experimentati in incarcarea si descarcarea masinilor de pe platforma.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns